Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το «πάγωμα» με Βαρέλα και ο απρόβλεπτος Ιβάν

ΠΑΟΚ: Το «πάγωμα» με Βαρέλα και ο απρόβλεπτος Ιβάν
Εδώ και καιρό, ΠΑΟΚ και Βαρέλα έχουν δείξει τις προθέσεις τους για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Εδώ και καιρό, ΠΑΟΚ και Βαρέλα έχουν δείξει τις προθέσεις τους για συνέχιση της συνεργασίας και για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμη να φτάσουν στην τελική συμφωνία.

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα, έχουν γίνει συγκεκριμένα βήματα μπροστά, παρόλα αυτά οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να δώσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με την metrosport εδώ και λίγα 24ωρα υπάρχει “πάγωμα”΄των διαπραγματεύσεων, που πιθανόν, πάντως, να αποτελεί μέρος της στρατηγικής και των δύο πλευρών.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα δεδομένα των τελευταίων ημερών. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του στο διπλάσιο των τωρινών απολαβών του Αφρικανού αμυντικού (550.000 ευρώ ετησίως).

Η πλευρά Βαρέλα (μέσω του ατζέντη του παίκτη Αντόνιο Τεσέιρα που έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μάριο Μπράνκο) είδε ως βήμα μπροστά την συγκεκριμένη κίνηση του Δικεφάλου, ωστόσο έχει θέσει και επιπλέον απαιτήσεις για να πει το τελικό “ΟΚ” στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πρόκειται για την μεγάλη αμοιβή που ζητά ο εκπρόσωπός του, αλλά και ορισμένα μπόνους και έξτρα παροχές που ζητά ο Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει διαμηνύσει στον 31χρονο στόπερ ότι η προσφορά του έχει φτάσει στα όρια που έχει ορίσει στην διαπραγμάτευση και ο ατζέντης του Βαρέλα ότι αρχίζει να συζητά και με άλλες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνεργαστούν μαζί του.

Όπως είναι γνωστό ο Βαρέλα έχει δεχθεί κρούσεις κυρίως από τουρκικούς συλλόγους (όπως η Αντάλιασπορ) που του προσφέρουν μέχρι και 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Καμία όμως δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό επίπεδο του ΠΑΟΚ που μην ξεχνάμε έχει ανοιχτή και την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν.

Με απλά λόγια, υπάρχει μία παύση στις συζητήσεις που, όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, είναι πιθανό να αποτελεί μέρος της διαπραγμάτευσης. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι εξελίξεις, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την καταλυτική κίνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments