Αθλητισμός

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Καρβουνίδης και προκαλεί ανησυχία

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Καρβουνίδης και προκαλεί ανησυχία
Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση του Χρήστου Καρβουνίδη και γιατί ανησυχούν στην ΑΕΚ

Ο Χρήστος Καρβουνίδης είναι ο επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης στην ΑΕΚ.

Ένας από τους πιο έμπειρους στον τομέα του και με τους ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Ωστόσο, ο Καρβουνίδης παραιτήθηκε από την ΑΕΚ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα to10.gr. Και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό, αλλά στην ΑΕΚ τον πίεσαν να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να μην προκύψει κενό και προβλήματα μεσούσης της χρονιάς.

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν ήχησε καλά στα αυτιά αρκετών στα Σπάτα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον εκτιμά και τον εμπιστεύεται (τον έφερε από τον ΠΑΟ τον Σεπτέμβρη του 2017), όπως και ο Μανόλο Χιμένεθ με τους παίκτες του Δικεφάλου.

Και υπάρχει ανησυχία για τη διάδοχη κατάσταση, αφού με τον Καρβουνίδη υπήρχε ασφάλεια και χαρακτηριστικό είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών έκανε θεραπεία σε αυτόν ακόμη και πριν πάει στην ΑΕΚ.

Και η ανησυχία έχει… λόγο και εξήγηση. Οι τραυματισμοί του Πέτρου Μάνταλου και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θεωρούν πολλοί ότι είχαν ως αίτιο τη μη έγκαιρη διάγνωση από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Οι μουρμούρες είναι πολλές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments