Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προτάθηκε μεγάλο αστέρι από την Σερβία

Ολυμπιακός: Προτάθηκε μεγάλο αστέρι από την Σερβία
Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ντέγιαν Γιόβελιτς που θεωρείται μεγάλο αστέρι στην Σερβία.

Ο Ολυμπιακός έχει διαχρονικούς δεσμούς με την Σερβία. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι “ερυθρόλευκοι” έφεραν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την γειτονική χώρα.

Αυτή τη φορά ένας 19χρονος προτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για τον Ντέγιαν Γιόβελιτς. Μπορεί το όνομα του να μην λέει πολλά στο Ελληνικό κοινό, ωστόσο στην Σερβία είναι σταρ.

View this post on Instagram

A post shared by Дејан Јовељић🌍💞 (@dejanjoveljic123) on

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Ντέγια Γιόβελιτς

Ο νεαρός που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα στην θέση του σέντερ φορ.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 6 ματς έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει δώσει μια ασίστ. Αυτές οι εμφανίσεις έχουν κάνει τους συμπατριώτες του να τον παρομοιάζουν με τον Λούκα Γιόβιτς της Άιντραχτ.

View this post on Instagram

A post shared by Дејан Јовељић🌍💞 (@dejanjoveljic123) on

Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων και εκτός από τον Ολυμπιακό, έχει προταθεί σε Γερμανικές ομάδες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Στουτγκάρδη παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

 Θέμα χρόνου οι υπογραφές με Φορτούνη

Μπορεί η μεταγραφολογία στον Ολυμπιακό γύρω από το όνομα του Κώστα Φορτούνη να συνεχίζεται, ωστόσο τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», είναι θέμα χρόνου ο ηγέτης του Ολυμπιακού να υπογράψει επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του, που λήγει το 2020. Πρόκειται, άλλωστε, για επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments