Video

MasterChef spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το διαγωνισμό (vid)

MasterChef spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το διαγωνισμό (vid)
MasterChef spoiler: Ποιος θα αποτελέσει παρελθόν από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την τελική 10αδα; 

MasterChef spoiler: H αγωνία κορυφώνεται απόψε (12/4/19) στο διαγωνισμό, καθώς θα αναδειχθούν οι παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μετά την ανακοίνωση των κριτών, ο Σταμάτης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και έτσι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Παντελής κέρδισε την ασυλία, έτσι δεν μπορεί να ψηφιστεί, αλλά μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει από τους συμπαίκτες του.

Φωτογραφία Facebook


Να σημειώσουμε, ότι το σημερινό επεισόδιο θα τα έχει όλα. Κλάματα, αλλά και ανατροπές, αφού οι κριτές θα δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να αλλάξουν τις αρχικές τους ψήφους.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας, πλην του Σταμάτη (ήδη υποψήφιος) και του Παντελή (ασυλία) θα συμμετάσχουν: Η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Ζαχίρ και η Εύα.

  • Δείτε το σημερινό (12/4/) trailer του MasterChef:

MasterChef | Trailer EP 61

Ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο με ψηφοφορία και αποχώρηση και τους παίκτες της χαμένης ομάδας να αποχαιρετούν έναν παίκτη ακόμα. #MasterChefGR Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von MasterChef GR am Donnerstag, 11. April 2019

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το trailer οι κριτές δεν θα είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών που θα διαγωνιστούν για μια θέση στο διαγωνισμό. Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης χαρακτηρίζει ένα πιάτο «μαγειρική τραγωδία».

Ποιος λοιπόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την τελική 10αδα;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments