Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου ο Τουπάν

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου ο Τουπάν
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαχειριστεί την επιθυμία του Άξελ Τουπάν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός περνάει μια δύσκολη περίοδο στο μπάσκετ. Οι αφαιρέσεις βαθμών και ο αποκλεισμός από την Euroleague έχουν βαρύνει το κλίμα στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε γνωστό πως ο Μπριάντε Γουέμπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Δεν αποκλείεται τον Αμερικανό γκαρντ να τον ακολουθήσει και ο Άξελ Τουπάν. Ο Γάλλος αθλητής φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα.

Αυτό οφείλεται στον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει ο έμπειρος αθλητής. Ο Τουπάν δεν έχει σκοπό να κάτσει τον Ολυμπιακό αν δεν παίζει και ήδη ψάχνεται για να βρει άλλη ομάδα.

Για το γεγονός είναι ενήμεροι και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έδωσαν το “παρών” στην χθεσινή προπόνηση και μίλησαν με τους παίκτες. Δεν αποκλείεται στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Τουπάν να μην είναι καν στην αποστολή. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε είναι δεδομένο ότι μετράει μέρες στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες κινήσεις για την νέα χρονιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sportday», το μπάτζετ της ομάδας αρχικά δε θα διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα, αγγίζοντας τα 20 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την εφορία.

Με βάση αυτό, στο τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ αναμένεται να γίνουν οι αντίστοιχες επιλογές. Κομβικής σημασίας, αρχικά, κρίνεται η παραμονή ή μη του Ντέιβιντ Μπλατ στο λιμάνι.

Οι Αγγελόπουλοι επιθυμούν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόβλημα υγείας του.

Αν μείνει, το ρόστερ θα αλλάξει ριζικά. Αν όχι, τότε θα επιδιωχθεί να έρθει ένας προπονητής, που να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Αναφορικά με το ρόστερ, η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά για το υπόλοιπο η κατάρτισή του έχει άμεση σχέση με το ποιος θα είναι ο προπονητής, όπως και την παραμονή ή όχι στο πρωτάθλημα.

Από τη μία θα αναζητηθούν ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες, ενώ από την άλλη πλευρά μάλλον θα αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος γκαρντ δίπλα στον αρχηγό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments