Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μόνο τα τυπικά για Φορτούνη

Ολυμπιακός: Μόνο τα τυπικά για Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να "δέσει" με νέο συμβόλαιο τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του για τη νέα σεζόν. Οι στόχοι των “ερυθρόλευκων” είναι δύο.

Η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος. Πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφική προσθήκη, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να ξέρει τι θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός της ομάδας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με 15 γκολ και 15 ασίστ σε σύνολο 39 εμφανίσεων. Όλα αυτά στην εξαιρετική ηλικία των 26 ετών. Αυτές οι εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Ολυμπιακός: Θετικό κλίμα με Φορτούνη

Η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει για πάντα τον καλύτερο του παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για την πλευρά του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το 10.gr οι δυο πλευρές έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές και το κλίμα ήταν θετικό. Όπως όλα δείχνουν 0 Κώστας Φορτούνης θα βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασία των δυο πλευρών για τα επόμενα χρόνια. Αυτή η είδηση είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να ακούσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 26χρονο χαφ και πιστεύει πως πάνω του μπορεί να φτιάξει μια ομάδα που θα φέρει πολλούς τίτλους στον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments