Τεχνολογία

Skype: Έρχεται η αλλαγή που όλοι περιμέναμε

Skype: Έρχεται η αλλαγή που όλοι περιμέναμε
Skype: Η νέα αλλαγή θα κάνει τις συνομιλίες πολύ πιο εύκολες και διασκεδαστικές.

To Skype ετοιμάζεται να προσθέσει ένα χαρακτηριστικό που θα το κάνει πολύ καλύτερο.

Η νέα αυτή λειτουργία αναμένεται να κάνει τις συνομιλίες είτε τις επαγγελματικές είτε τις φιλικές πολύ πιο εύκολες και διασκεδαστικές.

Ειδικότερα, η Microsoft σχεδιάζει να επιτρέπει στους χρήστες του Skype να μοιράζονται την οθόνη του κινητού τους, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Το νέο χαρακτηριστικό στο Skype θα σε αφήνει την ώρα που μιλάς με τους φίλους σου να τους δείχνεις τη φωτογραφία που θες στο Instagram, ένα άρθρο που διαβάζεις στο Facebook ή τις σημειώσεις που έχεις κρατήσει σε ένα meeting.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αφορά την εφαρμογή του Skype τόσο σε συσκευές Android όσο και iOS, ενώ υπάρχει ήδη στην έκδοση για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το νέο “screen sharing” γνώρισμα θα σου επιτρέπει έτσι να μοιράζεσαι ακόμη και PowerPoint παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σου.

Το χαρακτηριστικό έχει αργήσει να εισέλθει στο Skype, καθώς οι χρήστες άλλων εφαρμογών, όπως το Cisco WebEx, το GoTo Meeting και το Zoom, μπορούν ήδη να μοιράζονται στιγμιότυπα απ’ την οθόνη του κινητού τους.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες εφαρμογές έχουν όλες επαγγελματικό χαρακτήρα, οπότε και το Skype στοχεύει ουσιαστικά μέσα απ’ το “μοίρασμα” της οθόνης να κάνει πιο εύκολη τη συνομιλία με τους συναδέλφους.

Προς το παρόν, αυτό το χαρακτηριστικό είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και μόνο λίγοι είναι αυτοί που έχουν ήδη δει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή τους, αλλά ελπίζουμε πολύ σύντομα να εγκριθεί και να είναι διαθέσιμο για όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments