Αθλητισμός

Αντελίνο Βιερίνια: Φόβοι για χοντρή ζημιά στον αρχηγό του ΠΑΟΚ

Αντελίνο Βιερίνια: Φόβοι για χοντρή ζημιά στον αρχηγό του ΠΑΟΚ
Ο Αντελίνο Βιερίνια αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λάρισα και υπάρχουν φόβοι για χοντρή ζημιά.

Ο Αντελίνο Βιερίνια ήταν ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ στο ματς με την Λάρισα. Ο “δικέφαλος” ήθελε να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο στην Θεσσαλία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, είδε τον αρχηγό του να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Πορτογάλος ένιωσε έντονους πόνους στο γόνατο με αποτέλεσμα να του βάλουν πάγο όταν βρέθηκε στον πάγκο.

Αντελίνο Βιερίνια: Φόβοι μέχρι και για χιαστούς

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος μπακ χαφ αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες. Αυτή η εικόνα “πάγωσε” τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ μιλάει για κάκωση στο γόνατο. Ωστόσο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να εξεταστεί για να φανεί αν έχει πειραχτεί ο χιαστός του.

View this post on Instagram

25/8/2018 ξεκίνησε αυτο το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκει πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες απο το σπίτι ελεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα απο την πορεία σου όλη την χρονια! Όλος κόσμος ειναι δίπλα σου ξερει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκει που έπρεπε. Αντρε εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γυρισες για αυτό, μας το είπες ,και το εκανες ….. ❤️σε αγαπώ !!

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on

Μπορεί η σεζόν να φτάνει στο φινάλε της και το πρωτάθλημα να έχει κριθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον Βιερίνια. Υπάρχει πάντα ο επερχόμενος τελικός Κυπέλλου και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπτωση που έχει πειραχτεί ο χιαστός, θα χρειαστεί επέμβαση που θα αφήσει τον αρχηγό του “δικεφάλου” στα πιτς για τους επόμενους πέντε με έξι μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments