Μedia

Game of Thrones: Στη δημοσιότητα το trailer του δευτέρου επεισοδίου (vid)

Game of Thrones: Στη δημοσιότητα το trailer του δευτέρου επεισοδίου (vid)
Game of Thrones: Πριν καλά καλά... κοπάσουν οι πρώτοι "πανηγυρισμοί" για την πρεμιέρα της όγδοης σεζόν, το ΗΒΟ ανέβασε το trailer του δευτέρου επεισοδίου.

Το Game of Thrones επέστρεψε στις ζωές μας, φέρνοντάς μας το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου, στον οποίον θα μάθουμε… σε ποιον ανήκει αυτός ο θρόνος.

Η πρεμιέρα της όγδοης σεζόν βγήκε στον “αέρα” τα ξημερώματα της Κυριακής για τους Έλληνες και ήδη, αρκετοί από τους φανς της σειράς έχουν φροντίσει να δουν το τι συνέβη.

Το ΗΒΟ, το κανάλι που προβάλλει τη δημοφιλή σειρά, προχώρησε σε κίνηση-ματ, βγάζοντας στη δημοσιότητα το trailer του δευτέρου επεισοδίου, πριν καλά καλά… κοπάσει ο χαμός από την πρεμιέρα.

Το βίντεο έχει διάρκεια ενός λεπτού και δείχνει σκηνές από το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 21 Μαρτίου.

Game of Thrones: Το trailer του δευτέρου επεισοδίου

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα έχει 6 επεισόδια, μεγαλύτερης διάρκειας από τα επεισόδια μέχρι τώρα, ενώ όπως έχουν αφήσει να υπονοηθεί οι πρωταγωνιστές αλλά και οι βασικοί συντελεστές, θα είναι ο πιο αιμοβόρος και ο πιο ανατρεπτικός.

Όσο για τα spoilers που αφορούν το μεγάλο φινάλε; Η παραγωγή του Game of Thrones φαίνεται ότι έχει φροντίσει για παν ενδεχόμενο, ώστε να μην διακινδυνεύσει οποιαδήποτε διαρροή θα μπορούσε να βάλει σε… κίνδυνο τη δημοφιλή σειρά.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Κέβιν Μπλόις, είχε αναφέρει σχετικά για το θέμα των spoilers:

“Στο Game of Thrones, για το τέλος, θα γυριστούν διάφορες εκδοχές του φινάλε, ώστε κανείς να μη γνωρίζει τι θα συμβεί. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις σε σειρές με μεγάλη διάρκεια. Γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυριστούν εναλλακτικά φινάλε, για να μην υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μέχρι το τέλος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments