Πολιτική

Κώστας Αρβανίτης: Δήλωση έκπληξη για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (vid)

Κώστας Αρβανίτης: Δήλωση έκπληξη για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή (vid)
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κώστας Αρβανίτης υπερασπίστηκε τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ, και ο Κώστας Αρβανίτης υπερασπίστηκε τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προκάλεσε αυτές τις αντιδράσεις εντός του κόμματος μετά τη συνάντηση και τη φωτογράφηση με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Ο συν-υποψήφιός του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, υπερασπίστηκε τον πολιτικό χώρο που ανήκει, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους παρουσιαστές εκπομπής στον Alpha.

«Θα μπορούσατε να φανταστείτε εμένα με τον κύριο Αμβρόσιο; Να απαντήσει ο κύριος Κουρουμπλής. Είναι unfair να απαντήσω εγώ. Αν ήμουν δημοσιογράφος θα έπαιρνα θέση», είπε αρχικά ο Κώστας Αρβανίτης.

Όταν όμως ρωτήθηκε από το πάνελ για ποιον λόγο είναι μαζί με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ψηφοδέλτιο, απάντησε ευθέως: Το θέμα είναι γιατί ο κύριος Κουρουμπλής είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ με Κουρουμπλή – Πως έμεινε στο ευρωψηφοδέλτιο

Η φωτογράφιση ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα με τον ορκισμένο εχθρό του κόμματος, τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο έσκασε ως “βόμβα” στην Κουμουνδούρου αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να αναφέρουμε, ότι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή «γλυκιά ελπίδα» και έχει φωτογραφηθεί με χρυσαυγίτες βουλευτές. Ακόμα έχει καταφερθεί εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ενώ είναι γνωστές οι απόψεις του για το προσφυγικό και για την ομοφυλοφιλία.

Το τηλεφώνημα του Σκουρλέτη

Ο Πάνος Σκουρλέτης μόλις ενημερώθηκε για τις… αγκαλιές Κουρουμπλή – Αμβρόσιου, τηλεφώνησε αμέσως με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  Σύμφωνα με πληροφορίες τον προέτρεψε μάλιστα να βρει ένα τρόπο να ανασκευάσει τις εντυπώσεις υπενθυμίζοντας του μάλιστα τι σημαίνει το πρόσωπο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Τι σχέση έχει η Δημοκρατία με τον Αμβρόσιο” φέρεται να του είπε ο κ. Σκουρλέτης, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συνέχισε να κάνει του… κεφαλιού του.

Αντί να τα “μαζέψει” ανέβασε στα social media μια ανάρτηση με την γνωστή του άποψη ότι η δημοκρατία  πρέπει να είναι ανεκτική.

«Στην δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος έγραψε. Όμως στην δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι αυτό δέχθηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει», έγραψε.

Η εν λόγω δήλωση πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα στην Κουμουνδούρου.

Μάλιστα, εν συνεχεία το θέση πήρε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης γράφοντας στο twitter: «Επειδή πολλοί ρωτούν, οφείλω μια καθαρή θέση: Με τον φιλοχρυσαυγίτη Αμβρόσιο, κήρυκα του μίσους, υβριστή του Τσίπρα και πρόσφατα καταδικασμένο για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, είμαστε καθαρά και σταθερά απέναντι. Σέβομαι πολύ τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Τον Αμβρόσιο, καθόλου».

Καταληκτικά, η ενέργεια αυτή του Παναγιώτη Κουρουμπλή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το “πιστεύω” του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα είπε πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας στο Γαλάτσι και τη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με την ακροδεξιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments