Αθλητισμός

Ευθύμης Κουλούρης: Αγγλικό ενδιαφέρον

Ευθύμης Κουλούρης: Αγγλικό ενδιαφέρον
Στο μπλοκάκι της Ντέρμπι Κάουντι μπήκε το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Μάτια της Ντέρμπι Κάουντι ήταν στραμμένα στον Ευθύμη Κουλούρη την περασμένη Κυριακή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στο «Κλ.Βικελίδης» και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο, βρέθηκαν ξένα «μάτια» προκειμένου να τσεκάρουν τις περιπτώσεις διαφόρων ποδοσφαιριστών.

Ανάμεσά τους και σκάουτερ από την Ντέρμπι Κάουντι, οι οποίοι -σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου- ήθελαν να δουν από κοντά τον Ευθύμη Κουλούρη.

Τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο και βρίσκεται στα… καλύτερά του φέτος, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το σκάουτινγκ στον Κουλούρη, ωστόσο, είναι βέβαιο πως τα 24 γκολ που έχει πετύχει με τον Ατρόμητο σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητα ενώ η προοπτική του εξωτερικού αναμφίβολα δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Έλληνα επιθετικό…

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «καυτό» για τον Κουλούρη, ο οποίος σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του και κατόπιν να δουν με τους «ασπρόμαυρους» τι μέλλει γενέσθαι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments