Αθλητισμός

Τ’ αφεντικό… τρελάθηκε – Δύο “βόμβες” ο Καρυπίδης

Τ’ αφεντικό… τρελάθηκε – Δύο “βόμβες” ο Καρυπίδης
Ο Θοδωρής Καρυπίδης... απασφαλίζει με δύο κινήσεις που θα διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο τον Άρη.

To όνομά του τριγυρίζει στα ρεπορτάζ όλων των μεγάλων ομάδων. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ακόμα και για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε πως ενδιαφέρεται για εκείνον.

Όμως ο Άρης φρόντισε και έκανε την κίνησή του νωρίς για τον Ματέο Γκαρσία. Ενεργοποίησε τη ρήτρα του Ματέο Γκαρσία και έχει τον πρώτο λόγο για να τον έχει δικό του και την επόμενη σεζόν.

Ο Άρης έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς στη Λας Πάλμας (με διάφορες μορφές…) και περιμένει το αμέσως επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσει και η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αν δεν προκύψει -τελικά- deal, εξυπακούεται πως η αντικατάσταση του Αργεντινού εξτρέμ αυτομάτως θα μετατραπεί σε προτεραιότητα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Από ‘κει και πέρα, έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο έχει και ο στυλοβάτης της άμυνας, ο Βέλεθ. Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να το επεκτείνουν, γνωρίζοντας όμως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τηρούν στάση αναμονής.

Οι αξιώσεις που έχουν για την παραχώρησή του (1,5 εκατ. ευρώ) δύσκολα θα ικανοποιηθούν από οποιαδήποτε ομάδα, σε κάθε περίπτωση όμως, με το δεδομένο ότι Πρωτοχρονιά, ο Ισπανός στόπερ θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος όπου επιθυμεί, τότε είναι επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσει το τοπίο: είτε δηλαδή με επέκταση συμβολαίου είτε με μια (επικερδή) πώληση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments