Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές εκλογές 2019: Παίκτρια του MasterChef κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική σύμβουλος

Δημοτικές εκλογές 2019: Παίκτρια του MasterChef κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική σύμβουλος
Δημοτικές εκλογές 2019: Μια παίκτρια του φετινού MasterChef αποφάσισε να πολιτευτεί.

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι παίκτες που συμμετέχουν στα reallity κερδίζουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Αυτό τους έχει κάνει ελκυστικούς ακόμα και για τις πολιτικές παρατάξεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η Γιάννα Ρεντέση που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο φετινό MasterChef. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ήταν ερασιτέχνης, κατάφερε να φτάσει μακριά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η πρώην παίκτρια του reallity μαγειρικής επέστρεψε στην Αμαλιάδα και δέχτηκε πρόταση να κατεβεί στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου του Δήμου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Δημοτικές εκλογές 2019: Η ανακοίνωση της Γιάννας Ρεντέση

“Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΣ) ΡΕΝΤΕΣΗ

“Η Γιάννα Ρέντεση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλης της Αμαλιάδας. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας και του ΙΕΚ Πύργου με ειδικότητα: “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ”.

Ήταν επί σειρά ετών έμπορος, αφού διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη της Αμαλιάδας.

Είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο με πλούσια κοινωνική δράση. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί από τις γυναίκες της Τοπικής Κοινότητας Σωστίου όπου διαμένει, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σωστίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα “MASTER CHEF” εργάζεται σαν SOUS CHEF σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Γιώργο 15 ετών και την Αναστασία 9 ετών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments