Αυτοκίνητο

Κινέζικα αυτοκίνητα: Έρχονται στην Ελλάδα

Κινέζικα αυτοκίνητα: Έρχονται στην Ελλάδα
Τα Κινέζικα αυτοκίνητα επανέρχονται στην Ευρώπη και η Ελλάδα είναι μια χώρα προορισμού.

Τα Κινέζικα αυτοκίνητα ετοιμάζονται να κατακτήσουν και πάλι την Ευρώπη. Συγκεκριμένα δυο μεγάλα brands της Ασίας ψάχνουν εισαγωγέα για να έρθουν και στην Ελλάδα. Οι εταιρίες είναι οι  GAC Motor και η Chery.

Η πρώτη εταιρία ήταν μια από αυτές που έκλεψαν στην παράσταση στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Τα αυτοκίνητα της συνδυάζουν την πολυτέλεια με τις προσιτές τιμές. Στην Ευρώπη αναμένεται να στηριχτεί σε σε μοντέλα όπως το νέο SUV GS5 ή το σεντάν GA4, με 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης.

Την ίδια στιγμή θέλει να λανσάρει στην Ευρωπαϊκή αγορά το νέο της ηλεκτρικό SUV GE3, το οποίο διαθέτει αυτονομία 410 χιλιομέτρων με μια μόνο φόρτιση.

Κινέζικα αυτοκίνητα: Η επιστροφή…

Η Chery είναι ήδη στην Ευρώπη καθώς έχει δικό της κέντρο ανάπτυξης και σχεδίασης στη Φρανκφούρτη. Από εκεί θα βγαίνουν τα μοντέλα που που προορίζονται μόνο για την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.  Τα νέα μοντέλα της εταιρίας θα ξεκινήσουν να πωλούνται από το 2020 και μετά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε λίγο πριν την περίοδο επαναφοράς των Κινέζων στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας. Την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι τέτοιο υπήρχε ένα μεγάλο “αλλά”. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Οι Κινέζοι είναι σίγουροι ότι μπορούν να προσφέρουν ποιότητα σε καλές τιμές και θα γίνουν το απόλυτο Value for money.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments