Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία 1,6 δις ευρώ για την “Βασίλισσα”

Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία 1,6 δις ευρώ για την “Βασίλισσα”
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε μια εμπορική συμφωνία που θα της αποφέρει τεράστιο χρηματικό ποσό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες στον κόσμο. Πέρα από τους τίτλους, η Ισπανική ομάδα έχει και ένα μεγάλο brand name.

Αυτό της δίνει την δυνατότητα να κλείνει μεγάλες συμφωνίες. Με τα χρήματα που βάζει στα ταμεία της συνηθίζει να κάνει μεταγραφές ρεκόρ. Κάτι τέτοιο ετοιμάζεται να κάνει το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Για πάρα πολλά χρόνια η Ρεάλ έχει συνδέσει το όνομα της με την Adidas. Οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες και έχουν σκοπό να συνεχίζουν μαζί για καιρό. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με το αζημίωτο. Συγκεκριμένα η εταιρία αθλητικής ένδυσης θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ρεάλ Μαδρίτης: “Χρυσό” συμβόλαιο με την Adidas

Σύμφωνα με την “Marca” η νέα συμφωνία θα αποφέρει στους “μερένχες” 1,6 δις και θα έχει διάρκεια για τα επόμενα 12 χρόνια.

Φυσικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η ομάδα με το μεγαλύτερο συμβόλαιο ανάμεσα στους πελάτες της Γερμανικής εταιρίας ένδυσης. Με αυτό τον τρόπο η “Βασίλισσα” βρέθηκε πάνω από ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους και η Βαλένθια.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του ποσού θα πάνε στην κατασκευή του νέου “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Νωρίτερα μέσα στο έτος ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τα πλάνα του για την αναμόρφωση του ιστορικού γηπέδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments