Lifestyle

Ελίνα Ακριτίδου: Μιλά για τις εξελίξεις του «Τατουάζ» (vid)

Ελίνα Ακριτίδου: Μιλά για τις εξελίξεις του «Τατουάζ» (vid)
Η Ελίνα Ακριτίδου αποκάλυψε πως δεν θα συμμετάσχει σε καμία από τις δύο νέες σειρές που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για την επόμενη σεζόν.

Η Ελίνα Ακριτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εξελίξεις του «Τατουάζ». «Εγώ είχα κουραστεί λίγο γιατί έχω πολλά ταξίδια.

Τη μέρα που μας το ανακοίνωσαν, ενώ δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα κάνω του χρόνου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, αισθάνθηκα ότι κάτι δικό μου φεύγει», τόνισε η μελαχρινή ηθοποιός.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν δύο πιλότους με στόχο να «δειγματίσουν» τα νέα τους προϊόντα από κανάλι σε κανάλι μέσα στον Μάιο. Στην ερώτηση αν θα συμμετέχει σε κάποιο από τα δύο σήριαλ που ετοιμάζουν οι τρεις δημιουργοί, η Ελίνα Ακριτίδου απάντησε:

«Όχι, εγώ τον Αντρέα δεν θα τον ακολουθήσω γιατί έχει πολλά ταξίδια. Είναι η τελευταία χρονιά της κόρης μου σπίτι και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να κάνω ταξίδια φέτος. Τον Αντρέα δεν θα τον ακολουθήσω, ελπίζω ότι θα ακολουθήσουμε ο ένας τον άλλον στο μέλλον.

Έχω προτάσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλω να κάνω του χρόνου. Νομίζω ότι θέλω να κάνω θέατρο και να κάτσω λίγο σπίτι μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments