Μedia

MasterChef: Ο Χρήστος δεν σταματάει να λέει «ε;»

MasterChef: Ο Χρήστος δεν σταματάει να λέει «ε;»
Το φετινό MasterChef έχει σημαδευτεί από τις επικές ατάκες του Χρήστου.

Το MasterChef της φετινής σεζόν συνεχίζει στην ίδια επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων του. Σε αυτό έχουν βοηθήσει οι παίκτες που ο καθένας για δικούς του λόγους έχει γίνει viral.

Ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος. Ο συγκεκριμένος παίκτης συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό με την ατάκα «κρατς». Ο Χρήστος κατάγεται από τα Γιάννινα και η προφορά του φαίνεται αστεία σε πολλούς.

Ο ίδιος έμαθε ότι έγινε viral, αλλά δεν έδειξε να τον πειράζει. Αντίθετα φαίνεται πως το διασκεδάζει. Ο νεαρός μάγειρας αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά στον διαγωνισμό. Παράλληλα είναι μέσα στους αγαπημένους των τηλεθεατών.

MasterChef: Τι δεν μπορεί να σταματήσει να λέει ο Χρήστος

Ο Χρήστος έχει αρκετούς φανς που τον παρακολουθούν στενά. Σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν χιλιάδες σχόλια στο twitter. Ένας από τους χρήστες βρήκε πολλά στιγμιότυπα που ο Γιαννενιώτης δεν σταματάει να λέει μια φράση.

Για την ακρίβεια μετά το τέλος κάθε πρότασης λέει ένα «ε;». Μάλιστα, δεν είναι κάτι που έχει γίνει μια και δυο φορές. Ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο έχει παρακολουθήσει στενά τον Χρήστο και όπως φαίνεται κάνει πάντα αυτό το επιφώνημα.

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, ο Χρήστος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο reality μαγειρικής. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον βλέπουν να φτάνει μέχρι τον τελικό.

Διαβάστε Eπίσης

Survivor spoiler: Τα πρώτα πλάνα από την ένωση των ομάδων (pics)

MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι (vid)

Περισσότερα