Lifestyle

Έλενα Ακρίτα: Δίνει ραντεβού στα δικαστήρια με τον Μάρκο Σεφερλή

Έλενα Ακρίτα: Δίνει ραντεβού στα δικαστήρια με τον Μάρκο Σεφερλή
Η Έλενα Ακρίτα δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει πίσω στην κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή και του δίνει ραντεβού στα δικαστήρια.

Η Έλενα Ακρίτα δείχνει ότι δεν έχει «κοπάσει» το θέμα με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάτι που φάνηκε και από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook.

“Επειδή ο καημένος ο Σεφερλής απειλεί να με κλείσει… φυλακή να ξεκαθαρίσω κάτι. Από όσα έγραψα γι’ αυτόν στα ΝΕΑ δεν αλλάζω τίποτα απολύτως, ούτε καν σημείο στίξεως. Το κείμενό μου με εκφράζει 100%. Σιγά μην ποινικοποιηθεί η ελευθερία έκφρασης μέσω του Τύπου, επειδή κάποιοι δεν την αντέχουν. #NowayJose #seeyouatcourtsweetie”, αναφέρει το μήνυμα της.

Έλενα Ακρίτα: “Ο Σεφερλής θέλει την προσωποκράτηση μου”

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην “Real News” η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την κόντρα στης με τον κωμικό.

“Μέσα από αγωγή που μας έκανε, ζητάει 100,000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των «Νέων», άλλα 100,000 από τον διευθυντή τους κι άλλα 100,000 από εμένα. Και άντε να πεις «ως εδώ εντάξει». Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι ζητάει και την προσωποκράτηση του διευθυντή και τη δική μου!

Πλήττει έτσι άμεσα την ελευθεροτυπία, ποινικοποιώντας την άποψη! Εγώ δεν γράφω ότι είναι κακός ηθοποιός, για τα κείμενα που υπογράφει κάνω λόγο. Το να χλευάζει κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν από αυτό που εσύ νομίζεις «τέλειο» εγώ το θεωρώ χυδαίο! Και μη μου πουν πάλι για τα όρια της σάτιρας!

Υπάρχουν όρια σε αυτήν και, άμα είσαι μάγκας, κάνε σάτιρα να χτυπιόμαστε όλοι στο γέλιο, χωρίς να προσβάλλεται κανείς. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω όταν κάνει μια παχύσαρκη κυρία ή όταν βάζει φτερά και πούπουλα για να χλευάσει έναν γκέι. Εγώ δεν γελάω με αυτά και το τονίζω ξανά! Αν με στείλει φυλακή, τι να πω; Και δεν καπνίζω και τσιγάρα να φέρετε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments