Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: “Κράξιμο” στο Instagram – “Απαίδευτη και αγράμματη”

Μαρία Κορινθίου: “Κράξιμο” στο Instagram – “Απαίδευτη και αγράμματη”
Διαδικτυακό... bullying για ακόμα μια φορά δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου για μια φωτογραφία της που ήταν ντυμένη... κουνελάκι.

Μια φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram ήταν αρκετή για να φέρει και πάλι δεκάδες σχόλια με αποδέκτη την ίδια. Αρκετοί “ακόλουθοί” της άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την Ελληνίδα ηθοποιό για την επιλογή της να εμφανιστεί με… λίγα ρούχα και να ευχηθεί καλή εβδομάδα.

  • «Νηστεία, αγρύπνια, προσευχή. Άκου καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Χαίρε ανοησία απροσμέτρητη.»
  • «Είσαι πολύ ωραίο κουνελάκι αλλά δε γιορτάζει ο Χιού Χέφνερ (προφανώς).»
  • «Σταύρωσαν τον Χιου Χέφνερ πριν αποδημήσει εις Κύριον και δεν το ήξερα.»
  • «Καλό θα ήταν να ντυνόταν λίγο περισσότερο Μεγάλη Βδομάδα. Καλό Πάσχα.»
  • «Υπέροχη Μ. Εβδομάδα λέει η άλλη. Άμα είναι απαίδευτος και αγράμματος ο άνθρωπος.», ήταν κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν.

Η απάντηση δεν άργησε, όπως δεν αργεί συνήθως. «Είδα δύο-τρία σχόλια. Τους μπλόκαρα βέβαια. Έχετε κάποιοι σκανδαλιστεί με τη φωτογραφία που έχω ανεβάσει με το λαγουδάκι. Πολύ σοκαριστική φωτογραφία. Μαθηματικά αποδεδειγμένα, όλοι εσείς είστε οι χειρότεροι.»

Δείτε τη φωτογραφία:

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town η Μαρία Κορινθίου είχε δηλώσει για ένα παρόμοιο περιστατικό: «Δε με απασχολούν όλα αυτά τα σχόλια είναι πολύ μικρά για εμένα. Με όλα αυτά που έχω ακούσει, με όλο αυτό το bullying που έχω δεχτεί κανονικά θα έπρεπε να είμαι μία άρρωστη ψυχολογικά γυναίκα. Όμως δε γνωρίζουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζομαι πολύ καλά στα πόδια μου κι αν προσπαθήσεις να μου βάλεις τρικλοποδιά, να ξέρεις ότι με κάνεις πιο δυνατή.

Δε θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν για το αν έχω ωραία μάτια ή αν πάχυνα. Δε θα απολογηθώ σε κανέναν αν πήρα δύο κιλά ή αν έχασα δύο κιλά. Δε θα απολογηθώ σε κανέναν αν έχω ξανθά μαλλιά, αν έχω μαύρα μαλλιά, αν έχω δύο τρίχες στο κεφάλι μου. Πολύ μικρά, πολύ λίγα. Κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου και δεν κουβαλάω κανέναν και τίποτα. Μόνο την οικογένειά μου και ίσως να είναι αυτό που τελικά ενοχλεί και κάποιους – ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με όλα αυτά. Στο Instagram έχουν ξεφύγει πολλοί στα σχόλια που μου στέλνουν. Αλλά, εντάξει το διαχειρίζομαι αναλόγως. Δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το ότι απαντάω δε σημαίνει ότι στενοχωριέμαι.

Δηλώνω την ενόχλησή μου. Αγένεια στην αγένεια. Ό,τι δώσεις θα πάρεις. Γράφουν δημοσίως και προσπαθούν να προσβάλουν. Έτσι νομίζουν. Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δε σημαίνει ότι δέχομαι, ανέχομαι ή έχω όρεξη να ακούω τη χολή του καθενός. Κάποιοι γίνονται εριστικοί και αγενείς. Και την αγένεια δεν την μπορώ. Πόσω μάλλον όταν μου απευθύνεις το λόγο μέσα από ένα δικό μου λογαριασμό. Απλά να ενημερώσω ότι αν κάποιος γράψει στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ. Δε θα με πειράξει καθόλου.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments