Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Οι διάσημοι που θα ράψουν το νυφικό της (pic)

Τζένη Μπαλατσινού: Οι διάσημοι που θα ράψουν το νυφικό της (pic)
H Τζένη Μπαλατσινού έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ενόψει του γάμου τους τον Ιούνιο, η Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας έχουν ξεκινήσει της προετοιμασίες του γάμου τους. Αρχικά, το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς ο γάμος θα γινόταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ωστόσο πλέον η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει αλλάξει γνώμη.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, η Τζένη Μπαλατσινού έχει ξεκινήσει τις πρόβες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας βρέθηκε στο ατελιέ των Deux Hommes Δημήτρη Αλεξάκη και Γρηγόρη Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι και φίλοι της.

  • Οι άνθρωποι που θα σχεδιάσουν το νυφικό της Μπαλατσινού:

Πριν λίγες ημέρες, όταν η Τζένη Μπαλατσινού ερωτήθηκε για το αν έχει αποφασίσει πώς θα είναι νύφη, είχε απαντήσει:

«Δεν έχω ιδέα, θα βρω χρόνο το επόμενο διάστημα να ασχοληθώ. Όλα θα γίνουν αυθόρμητα και αβίαστα».

Πέτρος Κωστόπουλος: Απάντησε δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα Λάθος» τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού.

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου.

Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά.

Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. Αυτά, τέλος», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments