Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19)
Αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Μεγάλη Τρίτη.

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Μεγάλη Τρίτη (23/4/19).

  • ζώδια σήμερα Κριός

Ώρα για επιθεώρηση της ποιότητας των σχέσεών σας, αγαπητοί Κριοί! Μήπως έχουν θολώσει κάπως οι λεπτές γραμμές ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους; Μια τετ-α-τετ συνάντηση της γενναιόδωρης Αφροδίτης με τον επουλωτικό Χείρωνα, στηρίζει κάθε ειλικρινή προσέγγιση καρδιάς. Θα πείτε την αλήθεια σας και θα εκφράσετε την κατανόησή σας, τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να υποθέσετε το χειρότερο: Να έχετε την πίστη ότι η θερμή ατμόσφαιρα θα επιφέρει οφέλη σε όλες τις πλευρές!

  • ζώδια σήμερα Ταύρος

Βιάζεστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας ή χρειάζεστε λίγο ύπνο ακόμη, αγαπητοί Ταύροι; Το σώμα σας στέλνει μηνύματα που ίσως να μην λαμβάνετε υπόψιν σας! Αν τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρούν κάποιες αδιαθεσίες ή πόνοι, πρέπει να αρχίσετε να δίνετε μεγαλύτερη σημασία. Η συνάντηση του θεραπευτή Χείρωνα με την Αφροδίτη της τρυφερότητας, σας καλεί να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Κάντε μια επιθεώρηση στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση: Το σώμα είναι ο δικός σας ναός και πρέπει να του δείχνετε τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει!

  • Δίδυμοι

Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η δημοτικότητά σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Ένα κύμα κοινωνικών προσκλήσεων θα σας προσεγγίσει, που μπορεί να δυσκολέψει την επιλογή! Η συμβουλή των άστρων είναι να στραφείτε σε όσες αφορούν επαφές με σημασία. Η συνάντηση του ανθρωπιστή Χείρωνα με την Αφροδίτη της φροντίδας, θα κεντρίσει τον 11ο Οίκο σας της προσφοράς στους άλλους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρήματα, γνώσεις ή χρόνο, το ζητούμενο είναι να βρείτε τρόπους να τα παράσχετε. Το πιο πολύτιμο στοιχείο κάποιου δεν είναι το πορτοφόλι του, είναι το σκεπτικό του. Στρέψτε το βλέμμα και τα χέρια σας προς άτομα που χρειάζονται στήριξη, το σύμπαν θα ανταμείψει την καλή σας προαίρεση!

  • Καρκίνος

Αναμένετε κάποια αξιολόγηση αλλά επικρατεί «σιγή ασυρμάτου», αγαπητοί Καρκίνοι; Αναλάβετε τα ηνία, ακόμα κι αν αποτελεί ρίσκο να πάρετε πρωτοβουλίες. Ο τομέας της καριέρας σας κεντρίζεται από τη συνάντηση του θεραπευτή Χείρωνα με την Αφροδίτη της ισορροπίας. Είναι σαφές ότι είστε ανοικτοί στην εποικοδομητική κριτική, ωστόσο δεν πρέπει να καταπιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Μπορείτε να κάνετε διορθώσεις στην πορεία σας, που θα ωφελήσουν όλες τις πλευρές!

  • Λέων

Μήπως αποτυγχάνετε σε κάθε προσπάθεια σύμπραξης, αγαπητοί Λέοντες; Αντισταθείτε στην παρόρμηση να προσποιείστε, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Η συνάντηση της ειλικρινούς Αφροδίτης με τον ακέραιο, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι κάνετε λάθος. Όσο κι αν αποζητάτε την ασφάλεια, ζείτε χωρίς αξίες και έχετε δώσει μεγαλύτερο βήμα στο να κάνετε κούφιες δηλώσεις… Αναθεωρήστε τα κριτήριά σας, βγάλτε από τη ζωή σας τα άτομα που μόνο τόπο πιάνουν, πάψτε να προκαλείτε με την ασυνέπεια και την προχειρότητα στην αντιμετώπιση των θεμάτων σας!

  • Παρθένος

Είστε ακαταμάχητοι – και το βλέπουν όλοι όσοι βρεθούν κοντά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Το ερώτημα είναι: Εσείς το αντιλαμβάνεστε; Η χαρισματική Αφροδίτη από τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, σας καθιστά μαγνήτες για την προσοχή των άλλων. Αλλά η συνάντησή της με τον συνετό Χείρωνα, μπορεί να σας βάλει στην παγίδα της σύγκρισης. Είναι καιρός να πάψετε να ασχολείστε με τους άλλους και να στραφείτε στον εαυτό σας. Φροντίστε τον, περιποιηθείτε τον, κάντε τον πιο όμορφο και ανανεωμένο. Στο μεταξύ αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που βιάζονται να επικρίνουν αντί να εκτιμήσουν!

  • ζωδια σήμερα Ζυγός

Παραδεχθείτε το, αγαπητοί Ζυγοί: Σας αρέσει να ευχαριστείτε τους άλλους – αλλά ξεχνάτε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας! Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη της ισορροπίας, δέχεται την επίδραση του επουλωτή Χείρωνα. Κοιτάξτε με ειλικρίνεια τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Η ισονομία δεν είναι μια έννοια στα χαρτιά, γι’ αυτό πρέπει όλοι να συνεισφέρουν για να πετύχει μια σχέση ή ένα εγχείρημα. Φτάστε στη ρίζα του προβλήματος, για να εντοπίσετε πόσα παραμερίσατε από τον εαυτό σας… Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα, που πρέπει να τα καταθέτει για να ενδυναμώνονται οι σχέσεις!

  • Σκορπιός

Αποχαιρετίστε την τοξικότητα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, έχει τη δυναμική να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε είδους πικρία. Δεν πειράζει αν κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Αναζητήστε την εσωτερική σας γαλήνη, γιατί η συγχώρεση είναι ένα δώρο που κάνετε στον εαυτό σας. Αν είστε εσείς αυτοί που δεν εκτιμήσατε τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων, αξιοποιήστε την ευκαιρία και ευχαριστήστε τους για την ανιδιοτελή γενναιοδωρία τους!

  • Τοξότης

Μην αφήσετε τους φόβους σας να υπονομεύσουν τα σχέδιά σας, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Αφροδίτη τα βάζει με τον Χείρωνα των ανασφαλειών, προκειμένου να σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αλλά αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα, θα χάσετε και τους ανθρώπους που έχουν διάθεση να σας στηρίξουν. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας, ακόμα κι αν πρέπει να αποζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Θα είναι μεγάλη η ικανοποίηση και η ανακούφιση, από τη νίκη έναντι του ίδιου σας του εαυτού!

  • Αιγόκερως

Αν είστε έτοιμοι για δραστικές κινήσεις, πάρτε μια βαθιά ανάσα και πατήστε φρένο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν δεν βρίσκετε δίαυλο συνεννόησης με κάποιον, καλείστε να γείρετε την πλάστιγγα προς τον εαυτό σας. Είστε σαν ένα συναισθηματικό σφουγγάρι, κάτι που συνήθως σας εμποδίζει να μιλήσετε ανοικτά. Η συνάντηση της κοινωνικής Αφροδίτης με τον Χείρωνα της ίασης, θα βοηθήσει το υποσυνείδητό σας να βρει τις λύσεις. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, τώρα που η αντίληψή σας για την κατάσταση των πραγμάτων θα είναι σε υψηλά επίπεδα!

  • Υδροχόος

Νιώθετε μια παρόρμηση να βγάλετε στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Γι’ αυτό ευθύνεται η Αφροδίτη, που κεντρίζει τη ζώνη της επικοινωνίας σας από τον Κριό. Κάποιες τέτοιες στιγμές, είστε ικανοί να ξεστομίσετε και πράγματα που δεν έχετε σκεφτεί διεξοδικά. Με τη συμβολή και του ανατρεπτικού Χείρωνα στην ατμόσφαιρα, θα υπάρξουν συνέπειες αν υποσχεθείτε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να κάνετε. Άρα, αποφύγετε τις σημαντικές δηλώσεις και δεσμεύσεις, τις συγκρούσεις και τις πολύ σοβαρές συζητήσεις!

  • Ιχθύες

Πότε ήταν η τελευταία φορά που επιθεωρήσατε τα οικονομικά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Τα χρήματα δεν αποτελούν κριτήριο για την ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό περιβάλλεστε από άτομα κάθε οικονομικής τάξης. Αλλά μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, εξαιτίας μιας περίπλοκης σύμπραξης της απαιτητικής Αφροδίτης με τον Χείρωνα που χειρίζεται το κάρμα σας. Νιώθετε την ανάγκη να ισορροπήσετε κι εσείς τις δαπάνες με τα έσοδά σας. Δεν είναι δική σας ευθύνη να πληρώνετε για άλλους, ούτε ενδείκνυται να υπερτιμολογείτε τη δουλειά σας. Μια ρεαλιστική ματιά στις πρακτικές σας, μπορεί να αποβεί αποκαλυπτική!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments