Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει να κρατήσει τον Τίμα η Χίμκι

Ολυμπιακός: Θέλει να κρατήσει τον Τίμα η Χίμκι
Ολυμπιακός: Οι εμφανίσεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Χίκμι.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Γιάνις Τίμα με τη φανέλα της Κίμκι, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, όχι απλά έχουν βάλει σε σκέψεις τους Ρώσους, αλλά έχουν ήδη αποφασίσει να τον αποκτήσουν. Ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Κίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Τίμα είναι ένας δυνατός παίκτης που έχει δώσει πολλά στην ομάδα μας. Προσφέρει αρκετά, θέλουμε να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν, θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι νωρίς ακόμα, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όταν ολοκληρωθεί η σεζόν».

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην «έπιασε», αλλά στην Χίμκι τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος δόθηκε από τους Πειραιώτες στην Χίμκι ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για τη ρώσικη ομάδα. Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι με την Νίζνι σκόραρε 20 πόντους, βοηθώντας το συγκρότημα του Ρίμας Κουρτινάιτις να πάρει τη νίκη στην παράταση με 97-93.

Συγκεκριμένα, ο Λετονός φόργουορντ είχε 20 πόντους με 4/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 6/9 βολές, κατέβασε 5 ριμπάουντ και έδωσε μία 1 ασίστ, ενώ με δικό τρίποντο η Χίμκι έστειλε το ματς σε έξτρα πεντάλεπτο. Μια γεμάτη εμφάνιση από τον Τίμα, που έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό και μαζί με τον Αλεξέι Σβεντ είναι τα πρώτα «βιολιά» για την Χίμκι. Ο Κουρτινάιτις τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με τον Λετονό να δικαιώνει απόλυτα τον Λιθουανό τεχνικό.

Δείτε την εμφάνιση του Τίμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments