Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δεν “έβγαλε” ούτε ένα ημίχρονο, αλλά παίρνει περισσότερα από τον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Δεν “έβγαλε” ούτε ένα ημίχρονο, αλλά παίρνει περισσότερα από τον Μπουζούκη
Ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αν και δεν κατέγραψε ολόκληρη συμμετοχή, λαμβάνει περισσότερα χρήματα από τον Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος μετά το Πάσχα, υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Έπειτα, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα βάλουν μπροστά τις διαδικασίες για το “ξεσκαρτάρισμα” του ρόστερ, αλλά και την χάραξη της μεταγραφικής πολιτικής ενόψει καλοκαιριού. Κάτι που θα οριστικοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπου θα τεθεί μεταξύ άλλων και το ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, οι Δώνης και Νταμπίζας φαίνεται ότι έχουν λάβει ήδη τις αποφάσεις τους, αναφορικά με τους παίκτες οι οποίοι δεν βοήθησαν φέτος το τριφύλλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επισφαλής φαίνεται ότι είναι η θέση παικτών όπως ο Άλτμαν και ο Μουνιέ. Δύο παίκτες με δεδομένη ποιότητα, που όμως δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, καθώς είναι επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Παράλληλα, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο νεαρός επιθετικός, Μαρκ Σιφναίος. Ο Σιφναίος ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της εποχής Δώνη – Νταμπίζα στο τριφύλλι. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του, αν και χρησιμοποιήθηκε στην προετοιμασία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σιφναίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλη “ποδοσφαιρική στέγη”. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει παραστάσεις από την Ολλανδία, αλλά που όμως δεν κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Σιφναίος χρησιμοποιήθηκε για λιγότερο από 15 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιεράπετρα. Έκτοτε, δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά στη βασική ενδεκάδα. Το παράδοξο με την ιστορία του Σιφναίου είναι πως αν και δεν έχει φορέσει ούτε για ένα ημίχρονο τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο ματς, λαμβάνει περισσότερα χρήματα από τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Μπουζούκης είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του “πράσινου” ρόστερ, όμως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το news-pao.gr, έχει μικρότερες απολαβές από τον Σιφναίο που ουσιαστικά δεν έχει φανεί καθόλου στην ομάδα. Οι ετήσιες απολαβές του Σιφναίου φτάνουν τις 60.000 ευρώ, τη στιγμή που ο Μπουζούκης αμειβόταν μόλις με 30.000 ευρώ. Ωστόσο, ο νεαρός επιτελικός μέσος της ομάδας πήρε πάνω από 90.000 ευρώ λόγω των μπόνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments