Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα.

  • ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος Αφήσατε πίσω σας μια στενάχωρη κατάσταση. Τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στη ζωή σας, χωρίς ενοχές.Έχετε ν’ ασχοληθείτε με τα δικά σας πράγματα από δω και μπρος…. κι έχετε κάθε δικαίωμα, να νιώθετε ευχαριστημένοι.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Σήμερα θ’ ανακαλύψετε καινούργια πράγματα για τον εαυτό σας. Η άποψη που έχουν οι άλλοι για σας, μπορεί να μην είναι αυτή που πιστεύατε. Ίσως σήμερα προτιμήσετε τη μοναξιά, από την παρέα των φίλων σας.

  • δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Σήμερα η σχέση σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, είναι πολύ όμορφη. Κάποιος από τον κύκλο σας, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και φαίνεται πως εμπιστεύεται μόνο την κρίση σας.

  • καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Όλοι σας πλησιάζουν σήμερα, με κάποιες συναισθηματικές ανάγκες. Όμως δεν μπορείτε να τους εξυπηρετήσετε σήμερα, γιατί δεν σας βολεύει. Μαθαίνοντας να αποδέχεστε τους ανθρώπους στη ζωή σας όπως είναι, είναι μια απαίτηση για την ευτυχία.

  • λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση με ένα άτομο που γνωρίζετε και να συνειδητοποιήσετε, ότι δεν είναι αυτός που πιστεύατε. Όλοι έχουμε την έκδοση των μυστικών μας. Και μαθαίνοντας να σέβεστε αυτό το δικαίωμα στους άλλους, είναι ένα δώρο τόσο για σας, όσο και για τον παραλήπτη.

  • παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Σας αρέσει δε σας αρέσει, υπάρχει πάντα ένα μέρος της προσωπικότητάς σας, που αποκαλύπτει από πού ήρθατε. Όταν βλέπετε πράγματα στον εαυτό σας που σας υπενθυμίζουν τους γονείς σας, να είστε ευγνώμονες για το ρόλο τους, στη ζωή σας.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων. Κάποιες φορές τα πράγματα φαίνονται ξεπερασμένα… και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε εσείς ή η συμπεριφορά σας. Μάλλον είναι καιρός, να αλλάξετε τις περιστάσεις.

  • σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ακούστε το ένστικτό σας. Θα υπάρξει μια διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, σχετικά με το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα, σε μια υπόθεση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνετε λάθος εσείς. Όταν έχετε δίκιο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάμψει η αλήθεια.

  • τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Μπορείτε ακόμα να είστε το άτομο που ήσασταν πάντα, αλλά με έναν καινούργιο και πιο αναζωογονημένο τρόπο. Αυτό το διάστημα ζήστε με υπευθυνότητα και μην ξεχνάτε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας, πως αυτή η εποχή ήρθε για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον.

  • αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Η αλλαγή έχει γίνει μέρος της ζωής σας! Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την και μην απομακρύνεστε απ’ αυτήν. Συγκρατείστε την επιθυμία σας να ελέγχετε την αλλαγή. Γιατί αυτό το διάστημα, καλείστε να ζήσετε με ποικιλία.

  • υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Είναι λυπηρό όταν κάποιος που αγαπάτε και φροντίζετε, έχασε όσα δημιουργήσατε. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας επειδή εργαστήκατε σκληρά, ακόμα και όταν ήσασταν μόνοι.

  • ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν περιμένουν το θαύμα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που έχει επιλέξει να τα παρατήσει. Δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε, αλλά είναι δικαίωμά του να επιλέξει. Να τον αγαπάτε, ούτως ή άλλως.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments