Αθλητισμός

Είδηση “βόμβα” για αντί – Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Είδηση “βόμβα” για αντί – Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ
Τι θέλει ο Λουτσέσκου και τι σκοπεύει να κάνει μέχρι να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια.

Με δεδομένο πως ο Βιεϊρίνια θα χάσει σημαντικό μέρος της επόμενης σεζόν, ο ΠΑΟΚ λογικό είναι να ψάχνεται για την θέση του.Ακούγονται ήδη σενάρια για την κάλυψη του κενού που αφήνει ο αρχηγός των φετινών πρωταθλητών. Ωστόσο, όπως επισημαίνει και η στήλη Agent Greek, η τάση που υπάρχει στην ομάδα αυτή τη στιγμή, είναι να στηριχθεί ο Γιαννούλης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει και παίρνει τις ευκαιρίες του και υπάρχουν γνώμες που πιστεύουν ότι αυτή είναι και η ευκαιρία του να αναδειχθεί. Έτσι, αν επικρατήσει αυτή η λογική, δεν αποκλείεται να τον δούμε το καλοκαίρι να παίρνει φανέλα βασικού.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα αποκτήσει άλλον παίκτη στη θέση του. Το αντίθετο. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί ένας αναπληρωματικός του, καθώς κάποια στιγμή θα επιστρέψει και ο Βιεϊρίνια και να υπάρχει… συνωστισμός. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή, είναι πως ο Γιαννούλης θα στηριχθεί και θα έχει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας του «δικεφάλου».

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης τάζει… διαμέρισμα σε κάθε παίκτη για το Κύπελλο.

Το… πάρτι και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ. Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο όχι… Σιγά σιγά κοπάζει το εορταστικό κλίμα στον «δικέφαλο» και επικεντρώνονται σε δύο στόχους. Στο να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις γίνουν αυτά τα δύο, όλο το βάρος θα πέσει στην κατάκτηση του νταμπλ. Ένα νταμπλ στο οποίο ο Ιβάν Σαββίδης, δίνει εξτρά κίνητρο στους παίκτες, για να το πετύχουν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη Agent Greek στο Sportime, ο Σαββίδης δεν ξεχνάει την διοργάνωση του κυπέλλου.

Ακριβώς το αντίθετο μάλιστα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε πρόσθετο κίνητρο, τάζοντας από ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών σε κάθε ποδοσφαιριστή του «δικεφάλου» ως έξτρα πριμ. Ένα… σούπερ κίνητρο φυσικά για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και το Κύπελλο μετά το πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments