Αθλητισμός

Viral: Το ήθελε ή όχι; Το πέναλτι στην Αυστραλία που τρέλανε κόσμο (vid)

Viral: Το ήθελε ή όχι; Το πέναλτι στην Αυστραλία που τρέλανε κόσμο (vid)
Ο Γάλλος Ερίκ Μποτέκ πήγε να εκτελέσει α λα Πανένκα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν ήθελε να κάνει αυτό ή του βγήκε καταλάθος. Πάντως σκόραρε και έγινε viral.

Αγωνίζεται στην Αυστραλία με τα χρώματα της Μπρισμπέιν Ρόαρ. Πήρε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του από την πρώτη στιγμή. Σχεδόν την… αγκάλιασε και ούτε ένας δε σκέφτηκε να πάει να του την πάρει. Και κατάφερε λίγα λεπτά μετά να γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για τον Ερίκ Μποτέκ. Γάλλο ποδοσφαιριστή που βγάζει το… ψωμί του στη μακρινή Αυστραλία. Το πέναλτι που εκτέλεσε και στο οποίο εν τέλει ευστόχησε είναι από τα πιο παράξενα που έχουμε δει. Κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν ήθελε να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο ή αν το έβαλε… κατά λάθος.

Τι εννοούμε; Ο Μποτέκ πήρε φόρα, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, με την μπάλα να πηγαίνει αργά – αργά προς το τέρμα. Τόσο αργά που λίγο ήθελε ο τερματοφύλακας να σηκωθεί ξανά (είχε ξαπλώσει στη δεξιά του γωνία) και να την προλάβει.

Βλέποντας το ριπλέι, φαίνεται το πόδι του Μποτέκ να προσπαθεί να… σκάψει την μπάλα. Αλλά τελικά να σκάβει το έδαφος! Και γι’ αυτό η μπάλα πήγε τόσο αργά προς την εστία. Με λίγα λόγια, ο Μποτέκ μοιάζει να ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι “α λα Πανένκα”, σκαφτό, αριστοτεχνικό και στο κέντρο της εστίας, αλλά του βγήκε αυτό. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε εμείς, κοιτάζοντας το ριπλέι.

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments