Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19)
Αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19).

  • ζώδια Κριός

Ώρα για ανασυγκρότηση της καριέρας σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη έχει διαδοχικές συναντήσεις, πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον ισχυρό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Όχι μόνο θα σας κατακλύσει η εργασιακή ενέργεια, δεν αποκλείεται να λάβετε την προαγωγή ή την αύξηση που λαχταράτε. Γι’ αυτό αν έχετε καθυστερήσει σε μια προθεσμία ή σας ανέθεσαν μια απαιτητική δουλειά, μην γίνετε πιεστικοί προς τον εαυτό σας ή τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε, ειδικά με την σύμπραξη των εξαιρετικών συμμάχων σας!

  • ζώδια Ταύρος

«Όλη η αλήθεια και μόνο η αλήθεια» είναι το ζητούμενό σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό προστάζει η Σελήνη με τις διαδοχικές συναντήσεις της, πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα. Δεν θα αρκεστείτε σε τίποτα επιφανειακό, το ερευνητικό σας ένστικτο σας κατευθύνει να βουτήξετε στην ουσία των πραγμάτων. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τολμήστε να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, τώρα που τα λόγια σας θα έχουν επιπλέον βαρύτητα!

  • ζώδια Δίδυμοι

Τα μυστικά πάντα θα πληγώσουν κάποιον τελικά, αγαπητοί Δίδυμοι… Η ειλικρίνεια δεν είναι μόνο η καλύτερη πολιτική όσο αφορά τις πιο σοβαρές σχέσεις σας, είναι η μόνη πολιτική! Απορρίψτε όλα τα μισόλογα, ανοίξτε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και απαιτήστε το ίδιο από τους άλλους. Φροντίστε μόνο να το κάνετε με ευγένεια, γιατί η δική σας απελευθέρωση μπορεί να έχει μια χροιά αυστηρότητας. Επίσης, αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα του κουτσομπολιού αν μπείτε σε εδάφη που αφορούν και άλλους: Μπορεί κάποιος να δοκιμάζει την εχεμύθειά σας!

  • ζώδια  Καρκίνος

Καθίστε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, αγαπητοί Καρκίνοι! Τη συνέλευση συγκαλεί η Σελήνη, με τις διαδοχικές συναντήσεις της πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα στον τομέα σας των συμπράξεων. Μην καταπίνετε πλέον την κριτική, τολμήστε να πείτε την άποψή σας. Αν νιώσετε διστακτικοί στην έκφρασή σας, παραμερίστε αυτή την τάση: Επιστρατεύστε την ενέργειά σας και μιλήστε, καθώς το χάρισμά σας στην πειθώ να είναι σε έξαρση. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε για τον εαυτό σας, κάντε το για όσους δεν έχουν το βήμα να εισακουστούν!

  • ζώδια Λέων

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Λέοντες: Ακόμα κι αν νιώθετε έτοιμοι να εξαπολύσετε μια επίθεση, σας λείπουν σημαντικά στοιχεία που θα στραφούν εναντίον σας στη συνέχεια! Αυτή είναι η συμβουλή της Σελήνης, που πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα. Δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις που έχουν ως έδρα τους τον εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντιθέτως, πρέπει να κάνετε διεξοδικό έλεγχο και έρευνα για κάθε πτυχή του θέματος. Αργότερα θα ευχαριστείτε το σύμπαν που σας προφύλαξε. Αυτή η διαδικασία είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι!

  • ζώδια Παρθένος

Η στιγμή της προβολής σας έφτασε, αγαπητοί Παρθένοι! Γι’ αυτό φροντίζει η Σελήνη με τις διαδοχικές συναντήσεις της, πρώτα με τον ηγετικό Κρόνο και μετά με τον αποδοτικό Πλούτωνα. Το όνομά σας φωταγωγείται, γι’ αυτό φροντίστε να είναι οργανωμένα και ενημερωμένα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ξεκαθαρίστε και προετοιμάστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο: Θα λάβετε πολλά μηνύματα. Μην ξεχάσετε στη συνέχεια να δείξετε την εκτίμησή σας σε συμμάχους και υποστηρικτές σας. Το καλό κάρμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει και να προχωρά!

  • ζώδια Ζυγός

Το σπιτικό σας είναι εκεί που ακουμπά η καρδιά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Μοιραστείτε την αγάπη σας με τους δικούς σας ανθρώπους, τιμήστε τις σχέσεις σας με μικρές κινήσεις τρυφερότητας. Μια σημαντική γυναικεία φιγούρα της ζωής σας, μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο: Μην απορρίπτετε όσα έχει να πει, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι απέχουν από τα ενδιαφέροντά σας αυτή τη στιγμή. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με κάτι από όσα θα ακούσετε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας για ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δύσκολα, με ένα μήνυμα που θα στείλετε. Ίσως να μην σας απαντήσουν, όμως θα εκτιμήσουν τη χειρονομία σας!

  • ζώδια Σκορπιός

Πώς εννοείτε εσείς τη γενναιοδωρία, αγαπητοί Σκορπιοί; Είναι μια διαδικασία που σας επιτρέπει να αναμένετε ανταλλάγματα από τους άλλους; Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πάει έτσι! Θα σας βοηθήσει σε αυτό η Σελήνη, με τις διαδοχικές συναντήσεις της πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα. Κάπου έχετε χάσει την κατεύθυνσή σας και πρέπει να βρείτε ξανά την ουσία των πραγμάτων. Προσδιορίστε εκ νέου τις αρχές σας, εστιάστε στην πίστη στους ανθρώπους, στοχεύστε στην πνευματική σας ανάταση. Η εμπιστοσύνη και η ισορροπία στο «δούναι και λαβείν», είναι αξίες που κατακτώνται με κόπο και χρόνο!

  • ζώδια Τοξότης

Μήπως τα χρήματά σας κάνουν φτερά από τις τσέπες σας, αγαπητοί Τοξότες; Η Σελήνη έχει τη δυναμική να σας διευκολύνει να εντοπίσετε την αιτία αυτής της απώλειας: Θα το κάνει με τις διαδοχικές συναντήσεις της, πρώτα με τον Κρόνο της πειθαρχίας και μετά με τον λογιστή Πλούτωνα. Σίγουρα απαιτείται ένας ρεαλιστικός έλεγχος των δαπανών σας αρχικά, ώστε να βρείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε πιστά το πλάνο που θα στήσετε. Έτσι θα επιστρέψετε σε ορθή πορεία πολύ σύντομα!

  • ζώδια Αιγόκερως

Γιατί σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργειά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Οι προσωπικοί σας στόχοι πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο, για να τους μελετήσετε και να πάψουν να αποτελούν μια καθημερινή μάχη! Θα σας βοηθήσει σε αυτό η Σελήνη, που μέσα στα δικά σας εδάφη κάνει διαδοχικές συναντήσεις πρώτα με τον πραγματιστή Κρόνο και μετά με τον διεισδυτικό Πλούτωνα. Είναι αναγκαίο να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, όσο αφορά τη ζωή σας και την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Χρειάζεστε ένα δομημένο σχέδιο, πειθαρχία και υπομονή για να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε. Η σύμπραξη με τα κατάλληλα άτομα θα σας ανακουφίσει από το μεγάλο βάρος που κουβαλάτε!

  • ζώδια Υδροχόος

Σας είναι δύσκολο να λέτε «όχι» – αλλά και ένα «ναι» σας διχάζει, αγαπητοί Υδροχόοι; Μάλλον αναβάλετε εδώ και καιρό μια αναπόφευκτη διάσπαση σε κάποιον τομέα της ζωής σας! Οι διαδοχικές συναντήσεις της Σελήνης, πρώτα με τον αυστηρό Κρόνο και μετά με τον κυκλοθυμικό Πλούτωνα, θα σας οπλίσει με το απαραίτητο θάρρος. Πρέπει να θέσετε πιο ξεκάθαρα όρια, να λήξετε τις καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν πλέον. Με το συναίσθημα και το μυαλό σας ευθυγραμμισμένα, θα ξέρετε τι πρέπει να πείτε και να κάνετε. Να θυμάστε ότι όταν μία πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη και πιο αίσια.

  • ζώδια Ιχθύες

Δεν είναι κακό να μοιράζεστε τη σκηνή με άλλους, αγαπητοί Ιχθύες! Αφού σας αρέσει να συλλέγετε εμπειρίες και να έχετε ανθρώπους γύρω σας, μπορείτε να είστε και συμπρωταγωνιστές με κάποιους. Θα καταφέρετε να δείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της πτυχής, χάρη στις συνεργατικές διαδοχικές συναντήσεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Το σημείο αιχμής είναι να επιλέγετε πλέον την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Αποφασίστε ρεαλιστικά ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι στο περιβάλλον σας. Ακόμα κι αν σας δυσαρεστήσουν κάποιες «απώλειες», σκεφτείτε πόσο κέρδος χρόνου και ενέργειας θα έχετε για όσους αξίζουν της προσοχής σας!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments