Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (25/4/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (25/4/19).

  • ζώδια σήμερα κριός

Μπορεί να φαίνεται πως ο εραστής σου παρεκτρέπεται, για να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Αυτό θα μεγαλώσει τη δυσφορία σου και θα αυξήσει τις άμυνές σου απέναντί του, με αποτέλεσμα να μην αμφιβάλλει, για τον τρόπο που αισθάνεσαι. Αν αποφασίσεις να δημιουργήσεις σκηνή, να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επιλέγεις τα λόγια σου. Φρόντισε να έχουν ευαισθησία. Προσπάθησε όσο μπορείς, ν’ αποφύγεις τα δράματα.

  • ζώδια σήμερα ταύρος

Μια δύσκολη κατάσταση στη σχέση σου, θα μπορούσε να κλιμακωθεί εύκολα. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις διχασμένη ανάμεσα στο να μιλήσεις για ότι σκέφτεσαι με αβέβαιους όρους – και να αυξήσεις την ένταση- ή να υπομείνεις την κατάσταση μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Αν επιλέξεις να κάνεις το πρώτο, τότε τα συναισθήματα είναι αυτά που θα εξασφαλίσουν, ότι τα λόγια σου θα έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα. Συνδέσου με την αβίαστη ικανότητα που έχεις, να είσαι ήρεμη και χαλαρή!

  • ζώδια σήμερα δίδυμοι

Ένα ρομαντικό δίλημμα στη σχέση σου, θα μπορούσε να καταστεί ευκολότερο να κατανοηθεί και να επιλυθεί αν καταφέρεις να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου. Ο όρος «αυθόρμητα» σημαίνει επίσης «συναισθηματικά». Η αντίδραση ή η δημιουργία χάους, δεν είναι η απάντηση. Ακολούθησε το παλιό ρητό «αν δεν μπορείς να πες κάτι ωραίο, τότε μη μιλήσεις καθόλου» και θα γίνεις το αναπόσπαστο μέρος μιας λύσης…. και όχι ο υποκινητής για τη δημιουργία ενός προβλήματος.

  • ζώδια σήμερα καρκίνος

Μια αίσθηση αμφιβολίας ή αβεβαιότητας στα ερωτικά σου, θα σε αναγκάσει να αντιδράσεις αμυντικά ή ενδεχομένως με αιχμηρό τρόπο. Τα λόγια ή οι ενέργειές σου, μπορεί να είναι προκλητικά ή να ωθήσουν τον εραστή σου, να αποστασιοποιηθεί…. και αυτό, σίγουρα δεν βοηθά κανένα από τους δυο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο μπερδεμένη είναι η ερωτική σου σχέση, υπάρχει κάτι θετικό, που είναι κρυμμένο μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Αυτό, απαιτεί την πλήρη προσοχή σου.

  • ζώδια σήμερα λέων

Μπορεί να πιστεύεις πως είναι απαραίτητο ή χρήσιμο να «πυροβολείς στο ψαχνό» ή «να λες τα πράγματα με τ΄ όνομά τους», όταν συζητάς με τον αγαπημένο σου. Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου, με τρόπο που μπορεί είτε να του αρέσει είτε να τον καταρρακώνει, δεν προσφέρει όφελος σε κανένα από σας. Ενδεχομένως, να δεχτείς λεκτική επίθεση από τον εραστή σου. Υπάρχουν τρόποι για να πεις ό,τι πρέπει να ειπωθεί, χωρίς να είσαι δηκτική στο λόγο σου. Ας είναι αυτή η αποστολή σου, τώρα.

  • ζώδια σήμερα παρθένος

Παρόλο που οι γραμμές επικοινωνίας θα είναι άνετες αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις τη δυνατότητα να λες ό,τι σκέφτεσαι, απροσδόκητα. Μπορεί να νιώθεις αποφασισμένη να εξασφαλίσεις, πως ο εραστής σου, βλέπει αυτό που βλέπεις κι εσύ, σε μια κοινή κατάσταση! Αλλά η επιθυμία σου να είσαι χρήσιμη, μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί από τον εραστή σου, σαν επικριτική. Ξεκαθάρισε ότι προσπαθείς να φανείς χρήσιμη και οποιαδήποτε κριτική, πρέπει να είναι θετική.

  • ζώδια σήμερα ζυγός

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι απρόβλεπτη! Όμως αυτό θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερη λάμψη και πιο πικάντικες πινελιές στις μεταξύ σας ανταλλαγές, αντί να σε κάνει να νιώθεις απογοήτευση. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να συγχρονίσεις σωστά την καρδιά και το μυαλό σου καθώς οι ρομαντικές εξελίξεις, θα κινηθούν γρηγορότερα από ό, τι περίμενες. Το πάθος μπορεί να κορυφωθεί, και να εστιάζει προσεκτικά, θετικά και… όπου είναι δυνατόν, ευχάριστα!

  • ζώδια σήμερα σκορπιός

Αν σιγοβράζουν μέσα σου παθιασμένες επιθυμίες που δυσκολεύεσαι να καταπιέσεις, τότε ελευθέρωσέ τες και δες τι θα συμβεί. Ωστόσο, να ξέρεις, πως αυτό που θεωρείς ότι είναι «ωραίο», ίσως ο εραστής σου να το θεωρεί έντονο. Είναι σαν να προσπαθείς να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο με κάποιο τρόπο και θέλεις ν’ αγκαλιάσεις μια νέα εποχή παθιασμένου δυναμικού! Και φυσικά…. έχεις μια φανταστική κοσμική υποστήριξη, για να το κάνεις!

  • ζώδια σήμερα τοξότης

Απέφυγε τα προβλήματα στη σχέση σου, όσο μπορείς. Όσο πιο εύκολα κάνεις ερωτικές χειρονομίες ή εστιάζεις στις αισθήσεις σου, τόσο περισσότερο ο εραστής σου, θα απαντήσει με όλους τους σωστούς τρόπους. Αυτή η προσέγγιση θα λειτουργήσει καλύτερα σε ό, τι αφορά την μεταξύ σας επικοινωνία. Αν και μπορεί να είσαι σε θέση να συμβαδίσεις με πολλές σκέψεις, ο αγαπημένος σου μπορεί να αγωνιστεί για να το καταφέρει – ή να φανείς στα μάτια του, ασυνεπής. Μια πιο ήρεμη, και απλούστερη προσέγγιση για να εκφράσεις τον εαυτό σου, θα είναι και ο πλέον κατάλληλος τρόπος!

  • ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πριν κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εραστή σου ή ξεκινήσεις μια δύσκολη συζήτηση, βάλε τον εαυτό σου στη θέση του εραστή σου, για να καταλάβεις, πώς θα αντιδρούσες σε τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί να χρειαστεί κάποιος προσεκτικός χειρισμός αν προσπαθήσεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε πληροφορίες ευαίσθητες – ή βαθιά κρυμμένες – από το ταίρι σου. Μια πιο προοδευτική άποψη, θα μπορούσε να κάνει την ανταλλαγή αυτή, πιο ομαλή και πιο γλυκιά.

  • ζώδια σήμερα υδροχόος

Το σημερινό αστρολογικό σκηνικό, προσφέρει άφθονο περιθώριο για διαφωνίες. Αλλά αν ακολουθήσεις περισσότερο τη λογική και διατηρήσεις τα πράγματα σε ισορροπία, θα μπορέσεις πολύ εύκολα, να παρακάμψεις κάθε πιθανότητα αντιπαράθεσης. Το να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, μπορεί να είναι ένας τεμπέλικος τρόπος για να λειτουργήσουν τα πράγματα…. όταν εσύ και ο αγαπημένος σου γνωρίζετε, ότι με μια μικρή προσπάθεια και με περισσότερη προθυμία για συμβιβασμό, μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. Αυτή είναι μια προσπάθεια που αξίζει να γίνει.

  • ζώδια σήμερα ιχθύες

Εσύ και το ταίρι σου, μπορεί να εκπλαγείτε από το τι έχει σφυρηλατηθεί κάτω από την επιφάνεια, ανάμεσά σας… κι αυτό θα είναι η ευχάριστη αποκάλυψη ενός θέματος που χρειάζεται βαθύτερη συζήτηση. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια αίσθηση déjà vu καθώς καλύπτεται το παλιό έδαφος. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο, αυτό που λέτε ή ανταλλάσσετε δεν μπορεί να δείχνει έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός – ρομαντικά ή οικεία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments