Αυτοδιοίκηση

Μεγάλο Σάββατο: Στις 13:00 το καθιερωμένο γεύμα αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Μεγάλο Σάββατο: Στις 13:00 το καθιερωμένο γεύμα αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων
Μεγάλο Σάββατο: Το πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ για τις ευάλωτες ομάδες της Αθήνας.

Το Μεγάλο Σάββατο στις 13:00 το μεσημέρι, ο Δήμος Αθηναίων θα παραθέσει το καθιερωμένο πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης για τις ευάλωτες ομάδες της Αθήνας. Το πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ. Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων στρώνει το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα στις 13.00 για 1.000 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας. Για τη μετακίνησή τους έχει εξασφαλιστεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35).

Συλλογή προϊόντων και πασχαλινό γεύμα αλληλεγγύης και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης. Μάλιστα οργάνωσε δράση συλλογής παιχνιδιών ρούχων, λαμπάδων και παπουτσιών το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους πάνω από την οδό Μητροπόλεως, από τις 11:00 έως τις 14:00 στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί». Τη δράση με τίτλο «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΝΟΣ», διοργάνωσαν με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Στο σημείο στήθηκε και μία μικρή γιορτή με εκπλήξεις και happenings για τα παιδιά. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες  εγγεγραμμένες στο κοινωνικό μητρώο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πασχαλινό εορταστικό γεύμα αλληλεγγύης

Το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα θα παρατεθεί την Κυριακή του Πάσχα, 28 Απριλίου 2018 σε 500 άστεγους και άπορους συμπολίτες μας. Το γεύμα θα δοθεί στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων “Μ. Αναγνωστάκης” του Δημαρχείου (Β. Γεωργίου Α΄1) και στον εξωτερικό χώρο του  στις 12:00  σε εορταστικό περιβάλλον με  ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

*Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play