Ελλάδα

Ωράριο καταστημάτων Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ανοίγουν τα μαγαζιά

Ωράριο καταστημάτων Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ανοίγουν τα μαγαζιά
Ωράριο καταστημάτων Μεγάλο Σάββατο: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα.

Ωράριο καταστημάτων Μεγάλο Σάββατο: Σε ισχύ παραμένει το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, για το Πάσχα. Χτες, Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, τα καταστήματα έμειναν ανοικτά από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν 13:00 -21:00. Το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο των καταστημάτων αναμένεται να είναι 9:00 – 20:00. Έτσι οι καταναλωτές θα προλάβουν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα θα ισχύσει το εξής ωράριο

-Μεγάλη Παρασκευή 26.04.2019, 13:00 – 21:00

-Μεγάλο Σαββάτο 27.04.2019, 9:00 – 20:00.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου 2019, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Την εορταστική αυτή περίοδο, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όσον αφορά τις αγορές σε τρόφιμα.Όπως επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών, ως καταναλωτές θα πρέπει να κάνουμε έρευνα στην αγορά, για το θέμα τιμών και ημερομηνιών λήξης, ενώ για το θέμα ασφάλειας οι ευθύνες είναι των υπηρεσιακών παραγόντων.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουμε πάντα στην ασφαλή και υγιεινή χρήση μετά την αγορά των προϊόντων. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, η αγορά τροφίμων ελέγχεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ακολουθώντας την ανάγκη του καταναλωτή για καλή και ασφαλή ποιότητα και ανάλογα καλές τιμές.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play