Video

La Casa De Papel: Τα εντυπωσιακά βίντεο από τις audition των πρωταγωνιστών (vid)

La Casa De Papel: Τα εντυπωσιακά βίντεο από τις audition των πρωταγωνιστών (vid)
Το La Casa De Papel ήταν εξαιρετικό πριν καν αρχίσει και αυτό φαίνεται από τις audition των πρωταγωνιστών του.

Το La Casa De Papel κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία σχεδόν δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Η γνωστή σειρά προβλήθηκα αρχικά στην Ισπανική τηλεόραση χωρίς να έχει την αναγνωρισιμότητα που πήρε όταν ανέβηκε στο Nteflix.

Εντελώς ανέλπιστα, το σίριαλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία αναγκάζοντας την Αμερικανική εταιρία παραγωγής να το ανανεώσει και για τρίτη σεζόν. Αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις στις 19 Ιουλίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix. Οι φίλοι της σειράς τον περιμένουν με αγωνία, καθώς στο τέλος της δεύτερης σεζόν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει.

Ένα βιντεάκι στο Youtube έχει μαζέψει όλες τις audition των πρωταγωνιστών οι οποίες είναι εξαιρετικές. Αν δει κανείς τις ερμηνείες των ηθοποιών μπορεί να καταλάβει γιατί πήραν τελικά και τους ρόλους. Με τέτοιους εξαιρετικούς ηθοποιούς η επιτυχία της σειρά ήταν δεδομένη.

La Casa De Papel: Η Ισπανική σειρά έγινε χειριστήριο

Όλο αυτόν τον καιρό που η σειρά απολαμβάνει την επιτυχία της έχουμε δει πολλά. Από πίνακες ζωγραφικής μέχρι σχέδια σε τάρτες. Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα είναι αυτό που έκανε ένας χρήστης του Youtube.

Συγκεκριμένα το κανάλι «SunModZ» συνηθίζει να παίρνει χειριστήρια του Playstation 4 και να μετατρέπει σε έργα τέχνης. Από τα χέρια του καλλιτέχνη βγήκε ένας φανταστικός κόκκινος μοχλός ζωγραφισμένος στο χέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments