Αυτοκίνητο

Formula 1: Η Alfa Romeo αποθέωσε τον Kimi Raikkonen

Formula 1: Η Alfa Romeo αποθέωσε τον Kimi Raikkonen
Formula 1: Η Alfa Romeo αποθέωσε τον Kimi Raikkonen για τις οδηγικές του ικανότητες.

Formula 1: Ο Kimi Raikkonen αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οδηγούς στην πρόσφατη ιστορία του αθλήματος. Μετά από πολλά χρόνια πρωταθλητισμού αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Απαλλαγμένος από το άγχος ο Φιλανδός πιλότος έχει εξαιρετική παρουσία με την Sauber, που τώρα τρέχει ως Alfa Romeo Racing. Ο 39χρονος υπέγραψε για δυο χρόνια δείχνοντας ότι δεν έχει διάθεση να αποσυρθεί σύντομα.

Ο έμπειρος οδηγός δεν έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο για να μπορεί να διεκδικήσει νίκες, ωστόσο έχει καταφέρει να μπει στους βαθμούς σε όλα τα Gran Prix που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Formula1: Πίνουν νερό στο όνομα του Kimi

O team manager της Alfa Romeo Racing, Beat Zehnder με δηλώσεις του αποθέωσε τον Raikkoen για τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του. “Είναι απλά απολαυστικό το να συνεργάζεσαι με τον Kimi. Δίνει πάντα… τα πάντα! Νομίζω πως ξεχωρίζει ανάμεσα στους οδηγούς που μάχονται στο μέσο της κατάταξης”, ήταν τα λόγια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φινλανδός έχει δείξει τρομερό επαγγελματισμό. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που κάθετε μέχρι αργά με τους μηχανικούς του προκειμένου να βελτιώσουν όσο μπορούν το μονοθέσιο του.

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως ο Kimi Raikkonen εκτός από μεγάλος οδηγός είναι και εξαιρετικός στην εξέλιξη του οχήματός του. Οι μηχανικοί του τονίζουν πως το να συνεργαστεί κάποιος μαζί είναι εμπειρία ζωής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments