Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Το αστρονομικό ποσό που μοιράζεται το Μεγάλο Σάββατο (27/4)

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Το αστρονομικό ποσό που μοιράζεται το Μεγάλο Σάββατο (27/4)
Σήμερα στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 2013 του ΟΠΑΠ.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο (27/4) θα γίνουν η ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση (αλλά και του ΛΟΤΤΟ), καθώς αύριο (28/4) πέφτει η αργία του Πάσχα. Η κατάθεση δελτίων θα γίνεται δεκτή μέχρι τις 16:00 του Μεγάλου Σαββάτου. Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις μεγάλες κληρώσεις που έδωσαν μέχρι και 4,4 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που θα μοιραστούν ένας ή περισσότεροι υπερτυχεροί του Τζόκερ αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.600.000 ευρώ.

Εάν θέλετε να δείτε ποιοι αριθμοί έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις στην πεντάδα βάσει των επίσημων στοιχείων, μπορείτε να τα βρείτε στο www.opap.gr από τις χιλιάδες κληρώσεις. Εδώ θα δείτε τους τυχερούς αριθμούς για την κλήρωση 2013 λίγο μετά τις 16:30.

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο

Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται. Για εγγραφή στα πρακτορεία ΟΠΑΠ χρειάζεται μόνο μία αστυνομική ταυτότητα. Στο «κυνήγι» των 2.600.000 ευρώ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Συχνές ερωτήσεις για το ΤΖΟΚΕΡ – Απαντήσεις από τον ΟΠΑΠ

Γιατί οι κληρώσεις δε γίνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ανάδευση και επιλογή σφαιριδίων με το χέρι; Η απάντηση σύμφωνα με την ιστοσελίδα του opap.gr είναι:

Ο ΟΠΑΠ εναρμονίζεται πλήρως με τα πρότυπα που υιοθετούν οι παγκόσμιες λοταρίες για τις κληρώσεις των αριθμό παιχνιδιών ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και το αδιάβλητων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πιο αξιόπιστος τρόπος ανάδευσης των σφαιριδίων έχει αποδειχθεί ότι είναι ο αέρας καθότι έτσι τα σφαιρίδια αναδεύονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα που εξασφαλίζει την τυχαιότητα στην κλήρωσή τους.

Έτσι λοιπόν, ο ΟΠΑΠ ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές των παγκόσμιων λοταριών υιοθετεί αποκλειστικά τον αέρα ως μέσο ανάδευσης, χωρίς να υπάρχει καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Δείτε πώς γίνεται η ζύγιση των σφαιριδίων.

https://www.youtube.com/watch?v=N3ZNonrrc8g

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments