Video

Σρι Λάνκα: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά τον θάνατο σε ξενοδοχείο (vid)

Σρι Λάνκα: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο τρομοκράτης σκορπά τον θάνατο σε ξενοδοχείο (vid)
Νέο βίντεο από το αιματοκύλισμα στη Σρι Λάνκα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μονάχα αποτροπιασμό προκαλεί ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας μέσα από ένα από τα ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα που έγιναν στόχος τζιχαντιστών πριν από έξι ημέρες με αποτέλεσμα – μαζί με τις επιθέσεις σε εκκλησίες της χώρας – να χάσουν τη ζωή τους περισσότερες από 250 ψυχές. Το εν λόγω βίντεο  καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο ξενοδοχείο Kingsbury Hotel στην πρωτεύουσα Κολόμπο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ένας άνδρας με ένα σακίδιο στην πλάτη περπατάει στους διαδρόμους και ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου του ξενοδοχείου στη την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Ξαφνικά φαίνεται μια λάμψη και μετά ακολουθεί χάος.

Ο εν λόγω βομβιστής αυτοκτονίας είναι ο 33χρονος Ινσάφ Ιμπραχίμ. Αν και γνωρίζει ότι μαζί του κουβαλά αρκετά εκρηκτικά για να προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων, κινείται χωρίς τίποτα να προμηνύει το αιματοκύλισμα που ακολούθησε.

  • Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη Σρι Λάνκα:

CCTV footage of Kingsbury Hotel bombing released to media

CCTV footage of Kingsbury Hotel bombing released to media

Gepostet von Ada Derana am Freitag, 26. April 2019

Σρι Λάνκα: Δεκαπέντε νεκροί μετά από επιχείρηση της αστυνομίας

Τα πτώματα 15 ανθρώπων, ανάμεσά τους και έξι παιδιών, εντοπίστηκαν στο σημείο της σφοδρής ανταλλαγής πυρών που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ανατολική ακτή της Σρι Λάνκα, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας των Αρχών, στο πλαίσιο των ερευνών για τις βομβιστικές επιθέσεις της περασμένης Κυριακής (21/4) δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος.

Η ένοπλη μάχη μεταξύ στρατιωτικών και φερόμενων ισλαμιστών μαχητών ξέσπασε την Παρασκευή (26/4) το βράδυ, τοπική ώρα, μετά από την επιδρομή των δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη Αμπάρα Σέινθαμαρούθου κοντά στην Μπατικαλόα, μιας εκ των τοποθεσιών των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων της Κυριακής.

Φωτογραφία twiiter


Η αστυνομία και ο στρατός νωρίτερα ανέφεραν ότι τέσσερις ένοπλοι και ένας άμαχος σκοτώθηκαν στην ανταλλαγή πυρών.

Οι 15 σοροί ανασύρθηκαν την πρωί, έπειτα από την επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments