Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Αυτός ο παίκτης είχε απορριφθεί από τον πρώτο κύκλο

Survivor spoiler διαρροή: Αυτός ο παίκτης είχε απορριφθεί από τον πρώτο κύκλο
Survivor spoiler διαρροή:Ένας παίκτης του φετινού παιχνιδιού αποκάλυψε ότι είχε δηλώσει συμμετοχή και στον πρώτο κύκλο.

Survivor spoiler διαρροή: Ο πρώτος κύκλος του reality επιβίωσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το παιχνίδι είχε πολλά χρόνια να παίξει στην Ελληνική tv και η παρουσία του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Μάλιστα, πολλοί παίκτες εκείνης της σεζόν έγιναν γνωστοί και πήραν θέσεις στην τηλεόραση.

Υπάρχει ένας παίκτης του φετινού Survivor που προσπάθησε να μπει στον πρώτο κύκλο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτό τον πείσμωσε και ήθελε οπωσδήποτε να μπει σε κάποιο από τα επόμενα. Ποιος είναι αυτός; Ο Τόνι Σταυράτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💥Survivor Exclusive💥 Οι ομάδες της ένωσης έκλεισαν 💣 τι έχουν όμως να πουν για την αποχώρηση του Τόνι; & πως θα εξελιχθεί ο αποψινός αγώνας; … Δες περισσότερα με το link στο bio … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler διαρροή: Οι αποκαλύψεις του Τόνι

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο Survivor;

Ο κύριος λόγος είναι το απωθημένο που είχα από τότε που απορρίφθηκα για το Survivor 1. Είναι μια εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω πάντα. Είμαι ένα παιδί που έχω μεγαλώσει σαν survivor και πάντα έκανα δύσκολες δουλειές. Ήθελα να το ζήσω και σίγουρα και το χρηματικό έπαθλο ήταν ένα τρομερά μεγάλο κίνητρο. Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα. Πίστευα ότι μέσα από τη συμμετοχή μου σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να έχω ένα καλύτερο αύριο για μένα και την οικογένειά μου.

Τι σας δίδαξε η παραμονή σας 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο;

Το γεγονός ότι πρέπει να εκτιμάμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για το φαγητό τους. Η πείνα που περάσαμε ήταν πολύ μεγάλη. Εκτίμησα όλα αυτά τα αγαθά που τα έχουμε δεδομένα καθημερινά. Εκτίμησα το φαγητό, το μπάνιο, το νερό, το κρεβάτι που κοιμόμαστε.

Όσο για τους υπόλοιπους ήταν μια μικρογραφία της ζωής. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιώσεις με 11 διαφορετικούς ανθρώπους. Ποτέ μου δεν μου άρεσαν το ψέμα και η υποκρισία, τα λόγια πίσω από την πλάτη σου. Εκεί το είδα πολύ έντονα. Άλλα γίνονταν πίσω από τις κάμερες και όταν άναβαν έβλεπα τελείως διαφορετικές συμπεριφορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments