Video

Η αχιβάδα και το αλάτι: Το βίντεο που έκανε εκατομμύρια προβολές σε χρόνο ρεκόρ [vid]

Η αχιβάδα και το αλάτι: Το βίντεο που έκανε εκατομμύρια προβολές σε χρόνο ρεκόρ [vid]
Γίνεται ένα βίντεο με μία αχιβάδα να κάνει ρεκόρ; Και όμως γίνεται.

Ακόμη και αν έχουν περάσει μερικά χρόνια από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο παραμένει ένα από πιο viral βίντεο που βγήκαν ποτέ. Η πρώτη του φορά που ενθουσίασε το κοινό ήταν το 2014 πραγματοποιώντας και ένα μοναδικό ρεκόρ. Όταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

To βίντεο δείχνει μια αχιβάδα να ανοίγει και να βγάζει μια λευκή γλώσσα που στη συνέχεια γλύφει το αλάτι πάνω από το τραπέζι. Το βίντεο “τρέλανε” τους χρήστες του ίντερνετ, αν και δεν είναι απόλυτα αληθινό. Όχι δεν είναι προϊόν photoshop ή μοντάζ.

Στην πραγματικότητα η λευκή «γλώσσα» δεν είναι κάτι άλλο από το «πόδι» της αχιβάδας το οποίο χρησιμοποιεί για να ελέγξει το χώρο, να κινηθεί και να σκάψει.

Μάλιστα η βιολόγος της Scripps Institution of Oceanography Miriam Goldstein δήλωσε ότι η αχιβάδα φαίνεται να προσπαθεί να καταλάβει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

«Ίσως προσπαθεί να βρει ένα μέρος για να σκάψει», λέει. «Αμφιβάλλω ότι το αλάτι έχει να κάνει οτιδήποτε με αυτό». Οι αχιβάδες τρώνε σωματίδια των τροφίμων μέσα από τα βράγχια τους. Αυτά τα βράγχια είναι κρυμμένα μέσα στο κέλυφος και δεν συνδέονται με καμία γλώσσα.

Δείτε το μοναδικό βίντεο με την αχιβάδα να απλώνει το πόδι της για να φάει το αλάτι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments