Video

Μοντέλο αφήνει την τελευταία του πνοή στην πασαρέλα – Συγκλονιστικό βίντεο

Μοντέλο αφήνει την τελευταία του πνοή στην πασαρέλα – Συγκλονιστικό βίντεο
Το άτυχο μοντέλο ήταν μόλις 26 ετών.

Τραγικό τέλος βρήκε ένα μοντέλο από τη Βραζιλία. Το άτυχο μοντέλο ήταν μόλις 26 ετών. Αφού ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος κάνοντας πασαρέλα, στιγμές αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή σοκάροντας του πάντες που παρακολουθούσαν την επίδειξη μόδας. Ο λόγος για τον Τάλες Σοάρες. Ο 26χρονος συμμετείχε σε επίδειξη της εταιρείας Ocksa, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο, το περασμένο Σάββατο (27/4), όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε τελείως ξαφνικά.

Ο Τάλες Σοάρες κατέρρευσε στην πασαρέλα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκατοντάδων θεατών, που στην αρχή νόμιζαν ότι απλώς σκόνταψε και έπεσε. Στιγμές αργότερα, μέλη ιατρικής ομάδας που ήταν στην εκδήλωση έσπευσαν να προσφέρουν στον πεσμένο νεαρό τις πρώτες βοήθειες. Συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του 26χρονου, τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου όπως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η στιγμή που ο Soares καταρρέει:

Vídeo mostra momento em que modelo cai após passar mal na passarela da SP Fashion Week

Um modelo morreu após passar mal e cair na passarela durante o desfile da grife Ocksa, na tarde deste sábado (27), na São Paulo Fashion Week.Ainda não se sabe com precisão o que aconteceu com Tales Cotta (nome artístico de Thales Soares), 26, da agência Base MGT. Veja mais em: https://bit.ly/2J608fL #DiáriodoNordeste

Gepostet von Diário do Nordeste am Samstag, 27. April 2019

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Folha Press, ο νεαρός εθεάθη να βγάζει αφρούς από το στόμα προτού χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πασαρέλα.

Τα αίτια θανάτου του 26χρονου, που δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

  • Το 26χρονο μοντέλο που έχασε τη ζωή του:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments