Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή του Πάσχα (28/4/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή του Πάσχα (28/4/19)
Αστρολογικές ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή του Πάσχα

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή του Πάσχα (28/4/19)

ζώδια Κριός

Είστε απορροφημένοι και απασχολημένοι, αγαπητοί Κριοί! Τα άστρα διαμορφώνουν για εσάς ευνοϊκές συνθήκες, που θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας! Προσπαθείτε εδώ και καιρό να θέσετε σε κίνηση κάτι μεγαλεπήβολο, που πλέον έχει τα εχέγγυα να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Όλα τα κανάλια επικοινωνίας θα είναι ανοικτά, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα και ελάτε σε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους. Μιλήστε ειλικρινά για όσα τεκταίνονται και ακούστε τις συμβουλές τους!

ζώδια Ταύρος

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας κάπως χαμηλά, αγαπητοί Ταύροι… Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δράτε με άλλες πρακτικές: Πρέπει να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων και στα πιο σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αρχίσετε να προσαρμόζεστε στις νέες πραγματικότητες το συντομότερο, γιατί όλα γίνονται για το καλό σας!

ζώδια Δίδυμοι

Σας κατακλύζει ένα καινούργιο κύμα θετικής ενέργειας και αποφασιστικότητας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με αυτή την πολύτιμη ώθηση, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όσα εμπόδια νιώθατε ότι δεν σας επέτρεπαν να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Σφύζετε από ζωή, έχετε πολλά όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Αξιοποιήστε το δυναμισμό της περιόδου για να τα πραγματώσετε όλα τώρα!

ζώδια Καρκίνος

Κάποια θέματα που θα προκύψουν στο περιβάλλον του σπιτικού σας, θα απαιτήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας αλλά και του χρόνου σας. Αγαπητοί Καρκίνοι, ακόμα κι αν νιώσετε αναστατωμένοι ή πληγωμένοι, δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά ούτε να παραδώσετε τα όπλα. Να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε, όπως θα απαιτούσατε να κάνουν κι εκείνοι για εσάς.

ζώδια Λέων

Τα άστρα σας ζητούν να οργανωθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γενικότερο απολογισμό, σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας, μελετήστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτές οι δραστηριότητες θα σας επιτρέψουν να αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας και να την αναβαθμίσετε. Έτσι θα βελτιώσετε και τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας!

ζώδια Παρθένος

Μην μένετε θεατές της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η αισιοδοξία και ο έλεγχος των αντιδράσεών σας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε πανέτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας!

ζώδια Ζυγός

Η ορμή και η αποφασιστικότητά σας θα αποδειχθούν τα πιο αποδοτικά όπλα σας, αγαπητοί Ζυγοί! Οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην πραγμάτωση απ’ όσο φαντάζεστε, ακόμα κι αν νιώθετε πιεσμένοι και κουρασμένοι: Γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και προχωρήστε. Η ικανοποίηση που θα πάρετε μετά, θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σας. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε υπερβολές, όπως και να προσφέρετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και διασκέδαση!

ζώδια Σκορπιός

Αξιοποιήστε τα ανοικτά κανάλια επικοινωνίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Τα προβλήματα, τα έκτακτα γεγονότα και οι ευθύνες μπορούν να αντιμετωπιστούν, αν δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις, σε όσα απαιτήσουν την άμεση προσοχή σας. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε τον συντηρητισμό, να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε σε πιο στενή επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

ζώδια Τοξότης

Ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, αγαπητοί Τοξότες. Αυτή τη σοφία σας καλείστε να επιστρατεύσετε, γιατί είναι στο χέρι σας να δραπετεύσετε από τον αρνητισμό που σας περιβάλλει. Στραφείτε σε όσα σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν το κέφι. Μέσα από τέτοιες δραστηριότητες θα φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας, για να ανανεωθούν οι αντοχές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας!

ζώδια Αιγόκερως

Κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια που θα εμφανίζονται ξαφνικά, ίσως να σας πιέσουν να αλλάξετε οπτική για πολλά θέματα. Αγαπητοί Αιγόκεροι, το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας είναι ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας – τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Να ξέρετε ότι θα βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία, με την αυτοπεποίθησή σας ανορθωμένη!

ζώδια Υδροχόος

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό το κλίμα θα σας επιτρέψει να σημειώσετε επιτέλους πρόοδο στα σχέδιά σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις ή δισταγμούς. Να προσέξετε λίγο περισσότερο και τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει τελευταία εξαιτίας του βεβαρυμμένου προγράμματός σας. Ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μια ανανέωση και λίγη ξεκούραση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας!

ζώδια Ιχθύες

Χρειάζεστε ηρεμία και προνοητικότητα, αγαπητοί Ιχθύες: Αυτή την περίοδο μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει, μην κάνετε αλλαγές και μην γίνετε εριστικοί προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Σχόλια ή επικρίσεις που θα ακούσετε, μπορεί να οδηγήσουν στο να χάσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σας προς κάποιους ανθρώπους – κάτι που θα είναι λάθος. Προτιμήστε να συζητήσετε ήρεμα και ειλικρινά κάθε προβληματισμό σας, για να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments