Ελλάδα

Σκουπίδια: Το κόλπο για να μην μυρίζουν

Σκουπίδια: Το κόλπο για να μην μυρίζουν
Σκουπίδια: Μία λύση που θα σταματήσει ο κάδος σας να μυρίζει.

Σκουπίδια: Η κουζίνα αποτελεί ένα από τα πιο ευχάριστα και αγαπημένα σημεία του σπιτιού. Όμορφες μυρωδιές και λαχταριστές λιχουδιές περιμένουν πάντα για να πλαισιώσουν γλυκά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας στο σπίτι. Ωστόσο, ορισμένες φορές η απόλαυση του φαγητού καταστρέφεται από την δυσοσμία του κάδου που βρίσκεται στην κουζίνα.

Η δυσάρεστη μυρωδιά των σκουπιδιών μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα και κατ’ επέκταση το σπίτι σου σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, που δεν θα θες να μείνεις ούτε στιγμή. Ακόμα και αν τα σκουπίδια είναι λίγων ωρών, μπορούν να βγάλουν μια ανυπόφορη μυρωδιά ανάλογα με το είδος τους και τις θερμοκρασίες που επικρατούν στο δωμάτιο.

Μία λύση είναι οι αρωματικές σακούλες που εγκλωβίζουν τις μυρωδιές μέσα σε αυτές. Είναι και ακριβές, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο τους πρόβλημα. Το άρωμά τους δεν διαρκεί, καθώς μετά από λίγο το χάνουν και η αηδιαστική μυρωδιά των σκουπιδιών επιστρέφει.

Η λύση για τη μυρωδιά είναι πολύ πιο εύκολη και οικονομικότερη, καθώς μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο απωθητικό για τα σκουπίδια σας με υλικά που έχετε στο σπίτι σας. Ρίξε μέσα στο κάδο βαμβάκι βουτηγμένο σε αιθέρια έλαια. Ένα στο πάτο του κάδου και ένα πάνω από τα τελευταία σκουπίδια. Τα αιθέρια έλαια θα εξισορροπήσουν τις μυρωδιές και το αποτέλεσμα θα είναι ουδέτερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments