Ελλάδα

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες για τον θάνατο του 53χρονου

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες για τον θάνατο του 53χρονου
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 συλληφθέντες για τον θάνατο του 53χρονου από τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Τις τελευταίες ώρες ο θάνατος του 53χρονου εικονολήπτη βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο άτυχος άντρας είδε μια σαΐτα να καρφώνεται στο κεφάλι του και τελικά έχασε τη ζωή του. Το γεγονός οδήγησε τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για τον θάνατο του.

Σε αυτό το πλαίσιο είχαν συλληφθεί 7 άτομα. Τελικά όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να υπάρχει κάποιος περιοριστικός όρος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν τελειώσει με την υπόθεση.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Αυτές είναι οι κατηγορίες για τους 7

Τα αδικήματα που βαραίνουν τους επτά συλληφθέντες, για τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου Κώστα Θεοδωρακάκη, στον σαϊτοπόλεμο της Καλαμάτας, είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορούνται ο «καπετάνιος» του μπουλουκιού -από το οποίο φαίνεται ότι «ξέφυγε» η φονική σαΐτα- και ο αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καλαμάτας.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα υπήρξε και αντίδραση από τον Νίκο Παππά Που ζήτησε από την Νέα Δημοκρατία να σταματήσει να στηρίζει τον δήμαρχο της περιοχής. «Το θανατηφόρο έθιμο πρέπει να σταματήσει. Η ΝΔ οφείλει να αποδοκιμάσει και να πάψει να στηρίζει τον κ. Νίκα ο οποίος αδυνατεί να κατανοήσει ότι χάθηκε μία ζωή», ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments