Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ο μυστικός γάμος που έγινε στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ο μυστικός γάμος που έγινε στην Κρήτη
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κρήτη.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Η γνωστή ηθοποιός και ο βραβευμένος σεφ είναι εδώ και καιρό ζευγάρι. Η ευτυχία τους είναι τέτοια που πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές του.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχαν ανακοινώσει πως θα παντρευτούν στην Κρήτη χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες. “Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην”, ήταν η αγγελία του γάμου της.

View this post on Instagram

Stay where you are happy… 😜. @vasolaskaraki #happynight #bestoftheday #bethere #happy #athens #box #music

A post shared by Lefteris Soultatos (@lefteris.soultatos) on

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Και ξαφνικά έγινε ο γάμος

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη και χωρίς να έχει ενημερωθεί κανένας από τα ΜΜΕ παντρεύτηκε τη Μεγάλη Δευτέρα κάτω από άκρα μυστικότητα. ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια στο Ηράκλειο ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Κουμπάρες είναι η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη, η οποία και είναι η σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.  Πριν από λίγες μέρες, η Βάσω Λασκαράκη ρωτήθηκε για το γάμο και χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φωτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments