Μedia

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (30/4) από το παιχνίδι

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα (30/4) από το παιχνίδι
Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχαιρετήσει σήμερα τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler: Εξελίξεις θα έχουμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με έναν από τους δύο προτεινόμενους να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας στην άκρη τα όνειρά του για διάκριση. Οι υποψήφιοι προέκυψαν από την ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας και έστειλε δύο παίκτες της ως προτεινόμενους. Πρόκειται για τον Σπύρο και την Ελπίδα.

Ο Σπύρος έχει βρεθεί κι άλλες φορές σε θέση υποψηφίου προς αποχώρηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει πάρει τις περισσότερες θετικές ψήφους, καθώς οι Κύπριοι τον στηρίζουν αρκετά. Ωστόσο και η Ελπίδα είναι μία παίκτρια που δεν είχε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση. Επίσης κατοικεί στην Κύπρο, άρα δεν ξέραμε πως θα αντιδράσει το κοινό. Καμία έκπληξη όμως. Σχεδόν πάντα στα ριάλιτι οι άνδρες (και ειδικά οι Κύπριοι) έχουν προβάδισμα.

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί

Ο παίκτης της μαύρης ομάδας που αναμένεται να αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο, είναι η Ελπίδα Μεζιρίδου. Η Ελπίδα συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους από τον Σπύρο και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Επομένως ο Σπύρος, για ακόμα μια φορά, κατάφερε να την γλιτώσει και να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler: Μάχη για το έπαθλο

Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας και του αυτοκινήτου, οι δυο ομάδες θα παίξουν με έπαθλο φαγητό. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες το έπαθλο λέγοντας τους ότι «είναι κάτι που δεν έχει δοθεί ξανά στο παρελθόν».

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι ένα ζουμερό μπέργκερ. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες καθώς ένα μπέργκερ μπορεί να κάνει τα σάλια κάποιου να τρέχουν. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε περίοδο πείνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments