Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακές εκλογές 2019: Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου

Περιφερειακές εκλογές 2019: Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου
Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο συνδυασμός Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου ανακοίνωσε νέες υποψηφιότητες.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μετά τον δήμο Στυλίδας ο γνωστός ηθοποιός έχει αποφασίσει να κατεβεί στις περιφερειακές εκλογές του 2019. Μάλιστα, η υποψηφιότητα του ήταν ένα μικρό σίριαλ, καθώς την είχε αποσύρει και στη συνέχεια την επανέφερε και πάλι. Το όνομα του συνδυασμού είναι “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” και θα διεκδικήσει τις ψήφους του κόσμου στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Οι νέοι υποψήφιοι του Απόστολου Γκλέτσου

Ο συνδυασμός “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” ανακοίνωσε πέντε νέες υποψηφιότητες. Οι εκλεκτοί του Απόστολου Γκλέτσου είναι οι εξής: Καρακύρης Αλέξανδρος του Αθανασίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας στον Νομό Βοιωτίας, Καλαντζής Κωνσταντίνος του Αργυρίου, Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Νομό Ευβοίας, Πατέλης Αντώνιος του Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και Ελεύθερο Επαγγελματία στον Νομό Ευβοίας.

Μαργάρης Βάϊος του Βασιλείου, Δημοτικός Υπάλληλος στον Νομό Φθιώτιδας και Παπανάγνου Βασιλική του Παναγιώτη, Επιχειρηματία στον Νομό Φθιώτιδας. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά βιογραφικά των υποψηφίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments