Μedia

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου, μιλώντας για όλους και για όλα. Η όμορφη ηθοποιός τα παράτησε όλα για να ζήσει τον έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και να παντρευτεί. Επίσης αναφέρει την πραγματική αιτία που διεκόπη ξαφνικά η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η ιστορία της όμορφης Θεσσαλονικιάς και η σχέση της με τον φακό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν την κάθοδό της στην Αθήνα. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που η αγάπη, η καλοσύνη και η φροντίδα περίσσευαν. Μικρή, θυμάται τον εαυτό της να βλέπει κατά κόρον ελληνικές ταινίες με την μητέρα της. «Ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια τα σαββατοκύριακα! Μάλιστα, οι ταινίες που έβλεπα με περισσότερη όρεξη ήταν εκείνες που πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου. Ένιωθα πολύ περίεργα όταν τις έβλεπα και δεν μπορούσε τίποτα άλλο να μου αποσπάσει την προσοχή. Από τότε, είχα πει στην μητέρα μου πως όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Και οι γονείς μου με έμαθαν από μικρή να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου», εξομολογείται στο People.

Τελειώνοντας το Λύκειο, γράφεται στην δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Θεσσαλονίκη. Όσο περνά ο καιρός, ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την υποκριτική, ειδικά το θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκινά να εργάζεται ως μοντέλο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ γίνεται και το πρόσωπο σε καμπάνια εταιρίας ρούχων. «Το έκανα για το χαρτζιλίκι μου, ώστε να καλύπτω μέρος από τα έξοδα της σχολής». Μια από αυτές τις καμπάνιες, πέφτει και στα χέρια του παρουσιαστή Κώστα Μάντζιου, ο οποίος βλέπει κάτι μοναδικό στο πρόσωπό της και σύντομα της ζητά να βρίσκεται δίπλα του στην νεανική εκπομπή «Freefall» στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 της συμπρωτεύουσας.H 20χρονη τότε Κωνσταντίνα δέχεται με χαρά και κάνει το ντεμπούτο της στον τηλεοπτικό αέρα το 2013. «Ήμουν ακόμα στην σχολή και μάλιστα έπαιζα σε θεατρική παράσταση. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα, αλλά ο Κώστας με βοήθησε πολύ ώστε να αισθανθώ άνετα. Ήταν μια καθημερινή εκπομπή και μια ευχάριστη εμπειρία που κράτησε μια σεζόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments