Μedia

Ζωή Δημητράκου: Με εκπομπή στο One TV η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια

Ζωή Δημητράκου: Με εκπομπή στο One TV η Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια
Ζωή Δημητράκου: Η πρώην μπασκετμπολίστρια ετοιμάζεται να παρουσιάσει μαγκαζίνο στο νέο κανάλι στου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ζωή Δημητράκου: Εδώ και λίγες ώρες το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One TV, είναι στον αέρα. Ο τηλεοπτικός σταθμός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού θα μεταδίδει πρόγραμμα -αρχικά- μόνο μέσω διαδικτύου, μέχρι να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ.

Στο πρόγραμμα του νέου καναλιού θα υπάρχουν ημίωρες εκπομπές με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία. Μία τέτοια εκπομπή, το οποίο θα ασχολείται με θέματα διατροφής, υγείας και ομορφιάς, αναμένεται να παρουσιάζει η Ζωή Δημητράκου θα έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη,.

Η εκθαμβωτική Ζωή Δημήτρακου ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας και έχει σταματήσει το επαγγελματικό μπάσκετ την τελευταία διετία. Πλέον η πρώην μπασκετμπολίστρια ακολουθεί τα χνάρια της Δώρας Παντέλη και θα συστηθεί στο κοινό, αυτή τη φορά… τηλεοπτικά. Η εκπομπή της θα ονομάζεται «Vita».

View this post on Instagram

Barefoot and a white shirt on all day! #positano #amalficoast 🏖

A post shared by Zoi Dimitrakou (@zoidimitrakou) on

View this post on Instagram

Game day #olympiacos

A post shared by Zoi Dimitrakou (@zoidimitrakou) on

Ποια είναι η Ζωή Δημητράκου

Η Ζωή Δημητράκου είναι γεννημένη στις 25 Μαΐου 1987 έχει ύψος 1,87μ. και αγωνίζόταν ως Small Forward. Η 29χρονη φόργουορντ ήταν η τρίτη Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε στο WNBA φορώντας την φανέλα των Washington Mystics των ΗΠΑ.

Η παρουσία της στην Ευρώπη

Η σπουδαία καριέρα της στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ξεκίνησε το 2010 από την Ισπανία με την Σεντίς, ακολούθησε η παρουσία της στη Γαλλία με την Αιξ-αν Προβάνς (2010-2011) και στη συνέχεια με τις Σαρλβίλ Μεζιέ (2011-2012) και Μπουρζ  (2012). Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Καϊζερί Κάσκι με την οποία έφτασε στους τελικούς του EuroCup.  Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ναντέζντα Όρενμπουργκ στην οποία αγωνίστηκε δυο σεζόν (2013-2015) και μετέπειτα έπαιξε ξανά στην Τουρκία με την Αμπντουλάχ Γκιούλ Γιουνιβερσιτέσι.

Το ατομικό της ρεκόρ

Η Ζωή Δημητράκου είναι η μοναδική επαγγελματίας αθλήτρια καλαθοσφαίρισης στην Ευρώπη και 3ηπαγκοσμίως που έχει πετύχει quadruple double (διψήφιο αριθμό σε τέσσερις στατιστικές κατηγορίες) με 49 πόντους, 18 ριμπάουντ, 12 κλεψίματα και 10 ασίστ στον αγώνα  του Μεγάλου Αλεξάνδρου εναντίον του Άρη Χολαργού για την Α1 Εθνική στις 22 Μαρτίου 2009.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments