Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/5/19)
Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2/5/19.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (2/5/19).

ζώδια σήμερα κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την ευαισθησία σου και θα σε ενθαρρύνει να αποκαλύψεις, τη σέξι και αυθόρμητη πλευρά σου! Αυτή η στάση σου, δεν θα αφήσει καμία αμφιβολία στον εραστή σου, για το πόσο ιδιαίτερος είναι για σένα. Η γνήσια συμπεριφορά σου, θα προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τη θετική εξέλιξη της σχέσης σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Για άλλη μια φορά, θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά, την ανάμειξη των άλλων, στα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η μυστηριώδης και αόριστη συμπεριφορά σου, θα εξάψει το ενδιαφέρον κάποιου. Έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής! Αποκάλυψε μόνο όσα νιώθεις, πως θέλεις ν’ αποκαλύψεις.

ζώδια σήμερα δίδυμοι

Όσο άνετα, κι αν αισθάνεσαι στη σχέση σου, μπορεί να μην είσαι σε θέση να διώξεις την αίσθηση, ότι είναι μετέωρη. Ωστόσο, αυτό που νιώθεις πως παρασύρεται ή δεν έχει σκοπό, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα από ό, τι συνειδητοποιείς. Η κοσμική αποστολή σου, περιλαμβάνει τη διαμόρφωση ενός σχεδίου, που θα επιτρέπει να εξελιχθεί αργά και γλυκά, κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια που θα επιτρέψεις να περάσει χωρίς σχόλιο, ένα θέμα που δε θα το συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου. Ενώ σε άλλη περίπτωση, μπορεί να ήθελες να το εξετάσεις σε βάθος, τώρα δεν είσαι διατεθειμένη να το συζητήσεις. Θα το σημειώσεις στο μυαλό σου, για κάποια άλλη πιο κατάλληλη στιγμή. Κι αυτό, θα είναι μια πολύ σοφή απόφαση.

ζώδια σήμερα λέων

Σαν αιλουροειδές, θα αναλάβεις αυτή τη στιγμή να οδηγηθείς από την περίεργη πλευρά σου, για να μάθεις κάτι, που αφορά την ερωτική σου ζωή. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος για τον οποίον θέλεις να μάθεις περισσότερα, τότε ίσως χρειαστεί να συγκεντρώσεις πληροφορίες ήσυχα ή μυστικά στο παρασκήνιο. Αν είσαι ελεύθερη, τότε πρέπει να γνωρίζεις, τι σημαίνει η λέξη, «καταδίωξη».

ζώδια σήμερα παρθένος

Η διαίσθησή σου, θα σε παροτρύνει να χρησιμοποιήσεις όλη τη γοητεία και τη διπλωματία που διαθέτεις, για να διαχειριστείς την ανάπτυξη μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Όσο ενδιαφέρεσαι για απαντήσεις, είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή ώστε να μπορέσεις να βρεις ορισμένες πληροφορίες, αντί να τις κυνηγάς. Ο εραστής σου, θα καταλάβει και θα εκτιμήσει το γεγονός, πως χειρίζεσαι αυτό το ζήτημα με όση διπλωματία και υπομονή μπορείς να διαθέτεις – και ίσως γι’ αυτό σ’ αγαπάει τόσο πολύ!

ζώδια σήμερα ζυγός

Κάτι που νόμιζες πως θα μπορέσεις ν’ αντιμετωπίσεις μόνη σου, μάλλον θα χρειαστεί περισσότερη υποστήριξη. Το πρώτο πρόσωπο που θα στραφείς για βοήθεια, θα πρέπει να είναι το αντικείμενο του πόθου σου, αυτή τη στιγμή. Μαζί, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό, τι έχει αυξηθεί σε δύναμη ή μέγεθος ή έχει φτάσει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια, όταν ξέρεις πως τη χρειάζεσαι.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορεί να φαίνεται, πως το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, βρίσκει τον δρόμο του στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Αλλά η υπέρβασή τους θα απαιτήσει από σένα, να συνδεθείς με τη δημιουργική σου πλευρά. Ευτυχώς, που μπορείς να βρεις κάτι χιουμοριστικό σε όλο αυτό το συρφετό! Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι οποιαδήποτε κατάσταση, και η χάρη με την οποία τα αντιμετωπίζεις ενώ βρίσκεσαι κάτω από πίεση, πιθανότατα δεν θα ξεφύγει από την αντίληψη του εραστή σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Το αετίσιο σου μάτι, θα εντοπίσει ένα μικρό ερωτικό πρόβλημα, πριν κλιμακωθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά, αντί να αναλάβεις άμεσα τον έλεγχο διεκδικητικά ή ακόμα και με πάθος, θα μπορούσες να λειτουργήσεις συμπονετικά, για να αποκαταστήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Αυτό, δε θ’ αφήσει καμία αμφιβολία στον αγαπημένο σου, για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεις το θέμα.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Θα έπρεπε να είσαι περισσότερο προετοιμασμένη για να κάνεις παραχωρήσεις, ώστε να προσαρμοστείς με τις αντιλήψεις του εραστή σου. Κάτι που στο παρελθόν δίσταζες να κάνεις. Είτε πρόκειται για αλλαγή της καθημερινότητάς σας είτε για αλλαγές σε μια πλευρά του τρόπου ζωής σας, θα μπορούσες να δείξεις περισσότερη προθυμία, στην αλλαγή της συμπεριφοράς σου, κάνοντας αυτό που χρειάζεται….. στο όνομα της αγάπης. Αν αισθάνεσαι πως μ’ αυτή σου την κίνηση, η σχέση σου θα εξελιχθεί θετικά, τότε έχεις δίκιο!

ζώδια σήμερα υδροχόος

Το μυαλό σου θα δημιουργήσει πολλές ζωντανές εικόνες για το πώς θέλεις να μοιάζει η ερωτική σου ζωή ή πού βλέπεις πως οδεύει η σχέση σου. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τις προκλήσεις που συνδέονται με τη λήψη αποφάσεων, για την πορεία που θέλεις ν’ ακολουθήσεις. Παρόλο που όλοι οι δρόμοι μπορεί να οδηγούν στην αγάπη, για να φτάσεις εκεί που θέλεις να είσαι, θα πρέπει να ξέρεις αν η καρδιά σου συμφωνεί. Πάρε το χρόνο σου… και εστίασε στην επιλογή, που πραγματικά σε εμπνέει και σε ενθουσιάζει.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η απόφαση να κρατήσεις για τον εαυτό σου ένα ερωτικό θέμα, θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα από το να κάνεις μια μεγάλη ανακοίνωση. Η έντονη διαίσθησή σου, μπορεί να ανιχνεύσει ότι κάποια άτομα, ενδιαφέρονται έντονα ή εντοπίζουν συγκεκριμένες ενδείξεις που νόμιζες πως είχες καλύψει με επιδεξιότητα. Ωστόσο, μόνο εσύ μπορείς να αποκαλύψεις την πλήρη ιστορία…. κι αυτό φαίνεται πως θα συμβεί, όταν νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι σωστή η κίνησή σου, να μην υποκύψεις σε καμία πίεση.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments