Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: “Μου αρέσει που μου ζητούν να γυρίσω στη Ρεάλ”

Κριστιάνο Ρονάλντο: “Μου αρέσει που μου ζητούν να γυρίσω στη Ρεάλ”
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι νιώθει κολακευμένος που δεν τον έχουν ξεχάσει ακόμα οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτέλεσε για σχεδόν δέκα χρόνια σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από πολλά γκολ, τίτλους και ρεκόρ, ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε να αποχωρήσει για να αναζητήσει κάτι νέο στην καριέρα του. Η ομάδα που τελικά τον έπεισε ήταν η Γιουβέντους με την οποία είναι ήδη πρωταθλητής.

Το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να μην αγοράσει κάποιον αντικαταστάτη είχε ως αποτέλεσμα να μνημονεύεται ο έμπειρος επιθετικός σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στον πάγκο των “μερένχες”, ξέσπασαν φήμες και πιθανή επιστροφή και του Κριστιάνο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαρούμενος που τον θέλουν ξανά στη Μαδρίτη

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αστέρας τόνισε ότι είναι χαρούμενος που τον θέλουν ακόμα οι φίλοι της “Βασίλισσας”. Παράλληλα τόνισε πως του αρέσει να “κλείνει” τα στόματα εκείνων που μιλάμε με απαξιωτικά σχόλια.

“Πάντα κυκλοφορώ με τιμή στη Μαδρίτη, γιατί ξέρω πως οι άνθρωποι με αγαπούν. Ακόμα, ξέρω πως έδωσα πολλά στην ομάδα, όταν και η ομάδα μου έδωσε επίσης πολλά. Όταν περπατώ στους δρόμους της Μαδρίτης οι άνθρωποι μου λένε να επιστρέψω γιατί είναι το σπίτι μου. Μου αρέσει να το ακούω αυτό. Πάντα με κριτικάρουν και λένε πως τελείωσα και πρέπει να παραιτηθώ. Όμως, πάντα θέλω να τους εκπλήσσω και να τους δείχνω πως το θηρίο είναι ακόμα εδώ”, ήταν τα λόγια του.

Τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να σκοράρει 27 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 13 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Γιουβέντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments