Διεθνή

Serial Killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού

Serial Killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού
Serial Killer στην Κύπρο: Η ταυτοποίηση της σορού έγινε μέσω DNA.

Serial Killer στην Κύπρο: Ταυτοποιήθηκε από τις ιατροδικαστικές αρχές η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού. Πρόκειται για την 28χρονη Arian Lozano από τις Φιλιππίνες που είναι το δεύτερο θύμα του 35χρονου «Ορέστη». Η ταυτοποίηση της έγινε μέσω DNA. Ο serial killer μιλώντας στις ανακριτικές αρχές τόνισε ότι γνώρισε την άτυχη κοπέλα στα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Όσον αφορά τον τρόπο γνωριμίας τους ανέφερε ότι την γνώρισε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Σημειώνεται ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 28χρονης δεν έχει καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της. Στο μόνο συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές ήταν ότι πρόκειται για γυναίκα ασιατικής καταγωγής. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες το Sigma Live εξασφάλισε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η 28χρονη δώδεκα μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της σε παραλία στον Πρωταρά.

Τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί στις 21 Ιουλίου του 2018, στην Αγλαντζιά, όταν και έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Serial killer στην Κύπρο: Έπαυσε τον αρχηγό της Αστυνομίας ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Tον τερματισμό των υπηρεσιών του Αρχηγού της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου Ζαχαρία Χρυστοστόμου αποφάσισε o πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο τερματισμός των υπηρεσιών του κ. Χρυσοστόμου τίθεται σε ισχύ από την 7η Μαΐου 2019.

Στην επιστολή του, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει ότι οδηγήθηκε στη “δυσάρεστη απόφαση” να τερματίσει τις υπηρεσίες του Αρχηγού της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου μετά τη σημερινή τους συνάντηση και τα όσα μεταξύ τους διημείφθησαν και λαμβάνοντας υπόψη:

  • Α) Τη διαφαινόμενη αμέλεια ή παράλειψη επιτέλεσης των καθηκόντων αστυνομικών οργάνων στη διερεύνηση καταγγελιών για ελλείποντα πρόσωπα που οδήγησαν στη μη έγκαιρη εξιχνίαση και στην ενδεχόμενη αποτροπή των στυγερών εγκλημάτων που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία,
  • Β) Την αρχή ότι ο εκάστοτε προϊστάμενος μιας Αρχής, έστω και αν δεν φέρει προσωπική ευθύνη, καλείται να αναλάβει την ευθύνη αποκατάστασης του τρωθέντος κύρους του Σώματος που ηγείται σαν αποτέλεσμα πράξεων ή παραλείψεων υφιστάμενων του, και
  • Γ) Τη δια λόγους πολιτικής ευθιξίας παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης.

«Παρά ταύτα, δεν μπορώ να αγνοήσω το έργο που έχετε επιτελέσει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας ως Αρχηγού της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, κάτι για το οποίο θερμά σας ευχαριστώ», καταλήγει ο Πρόεδρος στην επιστολή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments