Μedia

Survivor spoiler: Σάλος για τις κλίκες των Τούρκων παικτών

Survivor spoiler: Σάλος για τις κλίκες των Τούρκων παικτών
Survivor spoiler: Μια αποκάλυψη για τους Τούρκους παίκτες έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Survivor spoiler: Το φετινό reality επιβίωσης έχει σημαδευτεί από πολλές εντάσεις. Αυτές προέρχονται τις περισσότερες φορές από την πλευρά των Τούρκων παικτών. Όταν ακόμα το παιχνίδι ήταν Ελλάδα – Τουρκία οι τσακωμοί είχαν περιοριστεί για το ευρύτερο καλό. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν όταν οι ομάδες έγιναν ανάμεικτες.

Οι κόντρες των Τούρκων παικτών βγήκαν προς τα έξω και δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Τον τελευταίο καιρό έχουμε σε μόνιμη βάση έναν τσακωμό. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα ξέφυγαν και έπεσε μέχρι και ξύλο. Πριν λίγες ημέρες από μια ένταση της στιγμής ο Ατακάν έχασε τις αισθήσεις του.

View this post on Instagram

Και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για τις έξτρα προμήθειες της εβδομάδας!🙌 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Χαμός με τις αποκαλύψεις του Κυριάκου

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί μια τάση των Τούρκων παικτών να διώξουν κάποιους που δεν συμπαθούν. Μάλιστα, έχει ειπωθεί μέχρι και να χαθεί αγώνισμα ασυλίας επίτηδες για να ψηφιστεί ένας παίκτης. Σε αυτή την αποκάλυψε προχώρησε ένας Έλληνας παίκτης. Συγκεκριμένα ο Κυριάκος τόνισε πως η Σαμπριέ έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

“Είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Σαμπριέ. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Σαμπριέ υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγε”, ήταν τα λόγια του Κυριάκου.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό άλλος ένας παίκτης είχε εκφράσει την αντίθεση του με αυτές τις τακτικές. Συγκεκριμένα ο Εμρέ είχε ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα τονίζοντας ότι έχει κουραστεί με όλες αυτές τις κλίκες. Πίσω από όλα φέρεται να βρίσκεται ο Χικμέτ που έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθείς σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments