Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (3/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή (3/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ημερήσιες ερωτικές ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (3/5/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για σήμερα.

  • ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Κάθε τέλος, σημαίνει και μια λύτρωση….όπως και μια στιγμή για να ονειρευτείτε! Τα όνειρά σας, μπορούν να είναι σαν μια πόρτα ανοιχτή … σε νέες εμπειρίες. Ποιο όραμα θέλετε να δημιουργήσετε? Πού βλέπετε το μέλλον σας με κεφαλαία γράμματα? Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο και το χώρο για να εξοικειωθείτε, με τα επόμενα βήματα που θ’ ακολουθήσετε.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Οι διαφορετικές προσωπικότητες, μπορούν να μπουν στο παιχνίδι και να κάνουν τη ζωή λίγο πιο περίπλοκη από ό, τι είστε προετοιμασμένοι, ν’ αντιμετωπίσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε το δράμα να υποχωρήσει. Μπορείτε να είστε ένας καλός φίλος που αφήνει τους άλλους να καθαρίσουν μόνοι τους τα ζιζάνια από τον κήπο τους.

  • ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Η σκληρή δουλειά σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε το σωστό σημείο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο του έργου. Ο περιορισμένος χρόνος, μπορεί να μην είναι το μόνο που φαίνεται. Πιέστε τα όρια και ζητήστε την εύνοια που χρειάζεστε.

  • ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Οι δύσκολες στιγμές και τα ευτυχισμένα αποτελέσματα, είναι συχνά ένα ποτ-πουρί. Πρέπει να αναλάβετε τον κίνδυνο να προχωρήσετε στη ζωή. Σήμερα, ξεφύγετε από τα συνηθισμένα…. και προχωρήστε.

  • ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους και μην ανησυχείτε αν πρέπει να μοιραστείτε το χρόνο σας ή κάποιες λεπτομέρειες που δεν δημοσιοποιείτε, συνήθως. Το πρόσωπο που χρειάζεστε για να συνεργαστείτε, μπορεί να σας καταλάβει καλύτερα αν εργαστείτε με διαφάνεια.

  • ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Η αγάπη και το φως μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεστε, για να διαφωτίσετε έναν σύντροφο ή έναν φίλο. Να είστε αυτός, που ενθαρρύνει τη χαρά και τη δημιουργικότητα. Να γίνετε αυτός, που φέρνει περισσότερη διασκέδαση και γέλιο.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Η φροντίδα του εαυτού σας κοστίζει χρήματα, που δεν μπορείτε ν’ αντέξετε οικονομικά. Περάστε το χρόνο και την ενέργειά σας στην αυτοεξυπηρέτησή σας και δεν θα το μετανιώσετε. Άλλωστε το αξίζετε.

  • ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Μερικές φορές πρέπει να περάσετε από δύσκολες καταστάσεις, για να φτάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί. Οι προκλήσεις, αποσκοπούν να σας μεγαλώσουν και να σας αποκαλύψουν την καλύτερη εκδοχή σας…..κι όχι την πικρή πλευρά της προσωπικότητάς σας.

  • ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Η παραμονή στο σπίτι και η τάση σας ν’ ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας από εκεί ….μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, σήμερα. Μην αφήσετε να συσσωρευτεί πολύ δουλειά και μη ξεχάσετε να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας. Η διαχείριση του χρόνου σας, θα είναι το κλειδί.

  • ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε….αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή για σήμερα. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αιχμηρή γλώσσα.

  • ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των κυπέλλων

Οι συναισθηματικές προσκολλήσεις σε πράγματα, είναι ένα θέμα, που πρέπει να δουλέψετε μέσα σας. Αν αισθάνεστε ότι ανησυχείτε περισσότερο για ένα αντικείμενο και όχι για μια σχέση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε προοπτική.

  • ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Εκπαιδευτείτε όσο μπορείτε… γιατί οι νέες δεξιότητές σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ευημερήσετε στα επαγγελματικά σας. Συνεργαστείτε με ανθρώπους, που υποστηρίζουν τους ίδιους στόχους και τα ίδια όνειρά με εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments